Juokse ELIXIAn pinkillä juoksumatolla

ELIXIA ryhtyy lokakuussa yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa taistoon syöpää vastaan. Olemme erittäin ylpeitä kumppanuudestamme Roosa nauha -kampanjassa, jonka tarkoituksena on lokakuun aikana kerätä lahjoitus syöpätutkimuksen hyväksi.

Osallistu keräykseen lenkkeilemällä kävellen tai juosten pinkillä juoksumatolla ELIXIA Sellossa. Jokaisesta pinkillä juoksumatolla lenkkeillystä kilometristä ELIXIA lahjoittaa 1 euron Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Seuraa keräyksen etenemistä Instagram -sivumme kautta. Instagram-sivullemme pääset täältä.

Haluatko tukea Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaa jotenkin muuten? Olemme listanneet kaikki lokakuun aikana pidettävät pinkit aktiviteettimme tänne!

Kysymyksiä ja vastauksia pinkistä juoksumatosta

Voiko kuka vaan käyttää pinkkiä juoksumattoa -niin jäsenet kuin muutkin?

Kyllä voi! Pinkki juoksumatto on kaikkien jäseniemme sekä kertakävijöidemme käytössä. Jos et ole ELIXIAn jäsen, viikolla 42, kun kaikissa keskuksissamme on avoimet ovet, myös muut kuin jäsenet ovat tervetulleita lenkkeilemään hyvän asian puolesta veloituksetta.

Voinko ottaa kuvia tai videoita lenkkeillessäni pinkillä juoksumatolla?

Kyllä voit! Varmista että sinulla on kaikilta kuvassa/videossa esiintyviltä henkilöiltä julkaisulupa ja käytä some-postauksen yhteydessä hastagejä #elixiasyöpäävastaan #elixiafinland niin pääsemme kannustamaan sinua! 

Kuinka kauan voin kävellä tai juosta pinkillä juoksumatolla?

Jos jonoa ei ole, voit käyttää juoksumattoa niin kauan kuin haluat. Jos paikalla on enemmän halukkaita lenkkeilijöitä, on hyvä kunnioittaa toisiamme ja tällöin käyttää mattoa maksimissaan 30 minuuttia.