ELIXIa mukana syöpäsäätiön roosa nauha -kampanjassa

Voimme ylpeänä kertoa ELIXIAn olevan mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa, jonka aikana keräämme lahjoitusta syöpätutkimukseen. Lokakuun aikana 1.-31.10. sinulla on monta tapaa olla mukana ja järjestämme myös useita aktiviteetteja keräystä varten. Haluamme auttaa omalta osaltamme levittämällä tietoa ja kannustamalla säännölliseen liikunnan harrastamiseen.

miten voit osallistua mukaan?


kyykkyhaaste

Lisää kuva tai video Instagram feediin, jossa teet yhden tai useamman kyykyn. Merkitse kuvan tai videon postaustekstin yhteyteen hastag: #elixiasyöpäävastaan. Kyykkyhaasteen voit toteuttaa missä vain ja niin monta kertaa kuin haluat. Vain mielikuvitus on rajana. Muistat vain merkitä jokisen kuvan ja videon hastagillä. Annamme jokaisesta #elixiasyöpäävastaan -hastagillä merkitystä kyykkyhaastesuorituskuvasta ja -videosta 1 euron Roosa nauha -keräykseen. Muista, että sinulla on oltava avoin Instagram-profiili, jotta pystymme laskemaan osallistumisesi mukaan keräykseen.

osallistu ryhmäliikuntaan

Osallistu suositulle Crosstraining -tunnillemme, niin me lahjoitamme treenistäsi 50 senttiä Roosa nauha -keräykseen. Lokakuun kaikki Crosstraining -tunnit ovat mukana kampanjassa, joten jokainen osallistuja kerryttää lahjoituspottia lokakuun ajan. Huomioi, että jäsenyydessäsi tulisi olla ryhmäliikunnankäyttöoikeus, jotta voit osallistua tunnille. Avoimien ovien viikolla (14.-20.10.) ryhmäliikuntatunneille voi osallistua kuka vaan. 

Online training – palvelu avoinna kaikille lokakuun ajan

Olemme valinneet kahdeksan Online -treeniä mukaan Roosa nauha -kampanjaan. Nämä tunnit ovat lokakuun ajan avoinna kaikille, joten jokainen voi treenata -paikasta riippumatta! Treenien kestot vaihtelevat kymmenestä minuutista kolmekymmeneen minuuttiin, ja palvelua voi käyttää lokakuun ajan ihan jokainen!

> katso roosa nauha -kampanjan online -treenit täältä


KILOMETRI MUUTTUU EUROKSI ELIXIA SELLON PINKILLÄ JUOKSUMATOLLA

Lenkkeile ELIXIA Sellossa pinkillä juoksumatolla hyvän asian puolesta kävellen tai juosten. Lahjoitamme 1 euron jokaisesta pinkillä juoksumatolla juostusta tai kävellystä kilometristä Roosan nauha -keräykseen.

Roosa nauha -tuotteet

Lahjoitamme 1 euron jokaisesta myydystä Pink Edition -tuotteesta Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Roosa nauha -kampanjaan liittyen keskuksissamme on rajoitettu erä vaaleanpunaisia treenituotteita, kuten kuminauha, treenilaukku ja vesipullo. Osta tuotteita itsellesi tai lahjaksi muille ja tue samalla hyvää tempausta!

elixia_pink_products_2019.jpg

avoimet ovet, tuo ystävä kanssasi treenaamaan!       

Pidämme keskuksissamme avoimet ovet viikolla 42, jotta sinä jäsenenä voit tuoda ystäviäsi ja perheenjäsenesi kanssasi meille treenaamaan. Voitte osallistua yhdessä myös Crosstraining -ryhmäliikuntatunnille, ja olla täten mukana Roosan nauha -kampanjassa. Lahjoitamme jokaista Crosstraining -tunnin treenaajaa kohden 50 senttiä Roosa nauha -keräykseen. Jos haluat varata ystävällesi paikan Crosstraining-tunnille, ota yhteyttä kyseisen keskuksen asiakaspalveluun. He auttavat sinua varaamaan ystävällesi paikan tunnilta, jos tunnilla on tilaa.

Haluamme kiittää sinua osallistumisestasi Roosa nauha -keräykseen ja toivotamme sinulle mitä mahtavimpia treenejä!