Treenaa kaikkialla pohjoismaissa pääsiäisen aikana!

Avaamme ovemme kaikkiin Pohjoismaiden keskuksiimme sekä jäsenillemme että tutustujille pääsiäisviikolla 13.-22. huhtikuuta. Tämä tarkoittaa, että voit treenata kaikissa* keskuksissamme pohjoismaisella laajuudella, riippumatta jäsenyytesi sisällöstä. Myös kaikki tutustujat ovat tänä aikana tervetulleita keskuksiimme!

OLetko jo jäsen?

Huhtikuun 13.-22. välisenä aikana sinulla on vapaa pääsy kaikkiin* liikuntakeskuksiimme Pohjoismaissa jäsenyydestäsi riippumatta. Voit siis treenata kaikissa keskuksissamme aina Pohjois-Norjan Tromssasta, Tanskan eteläiseen Svendborgiin. Älä siis unohda pakata treenivaatteitasi mukaasi, kun matkustat perheesi tai ystäviesi luokse pääsiäisenä.

Jäsenyytesi päivittyy automaattisesti kampanjan ajaksi ja treenihistoriasi kirjautuvat sovellukseesi ja verkkosivuillemme normaalisti.

Kampanjan aikana pääset myös halutessasi kokeilemaan ryhmäliikuntatuntejamme ja treenikonseptituntejamme (HiYoga, Build’n Burn & Prformance), vaikka nämä eivät sisältyisi jäsenyyteesi. Tarkista siis ryhmäliikunta-aikataulumme sovelluksestasi tai osoitteesta https://www.elixia.fi/ryhmaliikunta/ ja tule tutustumaan tunneillemme!

Sinulle jäsenenämme tarjoamme myös kampanjan aikana ilmaisen Online Training -kirjaston, joten voit kokeilla treenaamista missä vain, milloin haluat!

Etkö ole vielä jäsen?

Kutsumme sinut tutustumaan palveluihimme veloituksetta pääsiäisviikon aikana. Päästäksesi treenaamaan, käännythän haluamasi keskuksen asiakaspalvelun henkilökunnan puoleen. Jos haluat päästä kokeilemaan ryhmäliikuntaa, voit osallistua tunneillemme**, mikäli niillä on tilaa. Löydät ryhmäliikunta-aikataulumme ja keskustemme yhteystiedot täältä.
Tulethan ajoissa paikalle, jos haluat osallistua tunnille.

Toivotamme Sinulle aurinkoista pääsiäistä ja hyviä treenihetkiä!

Löydä lähin keskuksesi täältä

Keskustemme yhteystiedot ja sijainnit löydät sovelluksestamme tai alla olevista linkeistä:

* Ei koske SATS Åre, HiYoga Schultzgate ja SATS Røa Badia.

** Ei koske erikoistuntejamme Norjassa ja Immersive Fitness -tuntejamme Ruotsissa.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi