Jäsenyytesi päivittäminen

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia jäsenyyden päivitykseen liittyen.

Milloin jäsenyyteni päivitetään?

Jäsenyytesi päivitetään vuoden 2018 aikana. Tarkan päivämäärän löydät ELIXIAn sinulle lähettämästä tiedotteesta.

Miksi jäsenyyteni päivitetään?

Marraskuussa 2016 uudistimme jäsenyysrakennettamme ja lopetimme vanhan rakenteen mukaisten jäsenyyksien myynnin. Uuden jäsenyysrakenteen myötä jäsenemme ovat voineet räätälöidä jäsenyyttään omien tarpeidensa mukaan. Vanhat jäsenyydet tullaan nyt poistamaan kokonaan, ja kaikki jäsenyydet muutetaan vaiheittain uuden jäsenyysrakenteen mukaisiksi.

Miten tämä vaikuttaa minuun?

Olet saanut tiedotteen, jossa on kerrottu jäsenyytesi laajuus ja sen sisältämät palvelut. Ne ovat samat kuin vanhassa jäsenyydessäsi. Vanhaan jäsenyyteesi verrattuna jäsenyyteesi ei siis tule muutoksia. Poikkeuksena on muutama jäsen, joille muutoksista on kerrottu heille lähetetyssä tiedotteessa.

Vanhaan jäsenyyteeni liittyi erikoisetuuksia, menetänkö ne?

Emme ole muuttaneet jäsenyyksiin liittyneitä etuuksia. Säilytät samat etuudet uudessa jäsenyydessäsi.

Sain tiedotteen hinnanmuutoksesta. Milloin hinta muuttuu?

Jäsenyytesi hinnanmuutos astuu voimaan vuoden 2018 aikana. Tarkan päivämäärän löydät saamastasi tiedotteesta.

Sain tiedotteen hinnanmuutoksesta. Saanko mitään alennusta, koska olen pitkäaikainen jäsen?

Tiedotteen mukana lähetimme sinulle myös voimassa olevan hinnastomme. Pitkäaikaisena jäsenenä maksat edelleen vähemmän kuin uudet jäsenet, joilla on samat palvelut kuin sinulla.

Minulla on ollut jäsenyys, joka sisälsi pääsyn treenaamaan maanantaista perjantaihin klo 16.00 asti sekä viikonloppuisin aikarajoituksetta. Nyt pääsyoikeuksiin on tullut muutoksia. Miten tämä vaikuttaa minuun?

Jäsenyydet, jotka ovat sisältäneet sisäänpääsyn maanantaista perjantaihin klo 16.00 asti sekä viikonloppuisin, muuttuvat päivityspäivästä alkaen siten, että sisäänkirjautuminen on tehtävä arkisin klo 15.00 mennessä. Pääsyoikeus viikonloppuisin poistuu. Näillä jäsenyyksillä voi osallistua arkisin viimeistään klo 15.00 alkaville ryhmäliikuntatunneille.

Olen menettänyt oikeuteni sisäänpääsyyn arkisin klo 15.00 jälkeen ja viikonloppuisin. Miten voin muuttaa jäsenyyttäni, jotta voin treenata klo 15.00 jälkeen sekä viikonloppuisin?

Päivitetty jäsenyytesi ei sisällä pääsyoikeutta klo 15.00 jälkeen, mutta voit jäädä keskukseen harjoittelemaan kirjauduttuasi sisään ennen klo 15.00. Jos haluat jatkossa tulla treenaamaan klo 15.00 jälkeen tai viikonloppuisin, sinun on korotettava jäsenyytesi voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Voit tehdä muutokset omilla sivuilla kohdassa ”Asetukseni”.

Minulla on ollut pääsy ainoastaan kuntosalille. Tuleeko oikeuksiini muutoksia?

Sinulla on jatkossakin pääsy ainoastaan kuntosalille.

Minulla on ollut pääsy yhteen keskukseen. Tuleeko oikeuksiini muutoksia?

Sinulla on jatkossakin pääsy ainoastaan yhteen keskukseen.

Mistä voin tarkistaa mitä palveluita ja keskuksia aiempaan jäsenyyteeni kuului?

Päivityksen yhteydessä jäsenyyteesi sisältyvät palvelut ja jäsenyyden laajuus säilyvät ennallaan. Päivityksen jälkeen voit kirjautua omille sivuillesi ja tarkistaa kohdasta ”Asetukseni” jäsenyyteesi kuuluvat keskukset ja palvelut.

Olen huomannut maksavani palveluista, joita en käytä. Miten poistan ne?

Voit poistaa palveluita omilla sivuilla kohdassa ”Asetukseni”. Jos poistat jäsenyydestäsi palveluita ja haluat lisätä niitä myöhemmin takaisin jäsenyyteesi, määräytyy hinta voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Miten korotan jäsenyystasoani, jotta saan pääsyn useampaan keskukseen?

Kun lisäät keskuksia jäsenyyteesi, niistä veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit muokata jäsenyyttäsi omilla sivuilla kohdassa ”Asetukseni”.

Tiedän jäseniä, joilla on vanhan jäsenyysrakenteen mukainen jäsenyys, mutta he eivät ole saaneet tiedotetta jäsenyyden päivityksestä.

Teknisistä syistä johtuen teemme muutokset vaiheittain. Kaikki jäsenyydet tullaan kuitenkin muuttamaan uuden jäsenyysrakenteen mukaisiksi.

Tiedän jäseniä, jotka ovat saaneet tiedotteen jäsenyyden päivityksestä, mutta eivät hinnanmuutoksesta.

Olemme asettaneet hinnanmuutokselle ylärajan jäsenyystyypin ja käyttölaajuuden mukaan. Niiden jäsenten osalta, jotka jo maksavat uuden hinnan mukaisesti tai enemmän, hintaa ei muuteta.