Jäsenyyden jäädytys

Erityistilanteissa jäsen voi hakea jäsenyytensä jäädytystä. Tällöin jäsen ei voi käyttää jäsenyyttään sovittuna ajankohtana.

Jäsen hakee jäsenyyden jäädytystä täyttämällä lomakkeen ja liittämällä siihen tarvittavat, jäädytysajankohdan osoittavat asiakirjat. Hakemus on tehtävä ennen jäädytyskauden alkua ja vakavissa sairaustapauksissa mahdollisimman pian sairauden tai loukkaantumisen ilmettyä. Hakemuksen voi myös toimittaa liitteineen lähimpään ELIXIA-liikuntakeskukseen.

Tiesitkö, että Online Trainingin avulla, voit treenata missä ja milloin haluat? Online Training –palvelu mahdollistaa treenien jatkumisen esimerkiksi lomamatkalla ja on hyvä vaihtoehto jäsenyyden jäädyttämiselle. Kokeile Easy Yogaa rannalla, vedä voimatreeni mökillä tai tanssi AfHoa hotellin kattoterassilla. Parhaat ohjaajamme ja treenimme ovat aina käytettävissäsi.

Jäädytysehdot

Jäsenyyden voi jäädyttää vähintään yhdeksi (1) kuukaudeksi ja yhtäjaksoisesti enintään kahdeksitoista (12) kuukaudeksi ja ainoastaan seuraavista syistä:

  • Sairastuminen tai loukkaantuminen, josta on toimittaa todistus
  • Raskaus, josta on toimittaa todistus
  • Työhön, opiskeluihin tai asevelvollisuuteen liittyvä muutto paikkakunnalle, jossa ei ole ELIXIA-keskusta, ja siitä on todistus.

Tarvittavat todistukset liitetään hakemukseen ja niistä tulee ilmetä aloitus- ja päättymispäivä. Hakemuksen käsittelyn jälkeen todistukset hävitetään tietosuojan vuoksi.

Vaadittava todistus

  • Sairaustapaukset: lääkärin tai muun terveydenhuoltohenkilön vahvistus
  • Raskaus: terveyskortti tai muu lääkärin tai muun terveydenhuoltohenkilön vahvistus
  • Muutto: työnantajan, opiskelupaikan tai puolustusvoimien vahvistus

Jäsen saa kirjallisen vahvistuksen jäädytyshakemukseensa 14 päivän sisällä. Jos jäsen ei saa vahvistusta 14 päivän sisällä siitä, kun hakemus on lähetetty, jäsenen tulee itse ottaa yhteyttä ELIXIAan. Hakemusta ei ole hyväksytty, ennen kuin siitä on ELIXIAn kirjallinen vahvistus. 

Kun hakemus on hyväksytty, jäsenelle hyvitetään jäädytyskautta vastaava aika, jolloin hänelle ei koidu harjoitusmaksuja. Sitoutumisaika siirtyy maksuista vapaan kauden verran eteenpäin. Jäsenyyden jäädytystä ei voi tehdä takautuvasti, poikkeuksena vakavat sairaustapaukset ja loukkaantumiset.

Jos jäädytyskautta täytyy pidentää, on tehtävä uusi hakemus. Hakemus liitteineen on toimitettava ELIXIAan ennen voimassa olevan jäädytyskauden päättymistä.

Etkö ole vielä ELIXIAN jäsen? Aloita jäsenyys jo tänään!

Liity jäseneksi