Lisätietoa rajoitetuista toimenpiteistä

Yleistä koskien pääkaupunkiseudun sekä Turun ELIXIA-keskuksia

Etelä- ja Lounais-Suomen Aluehallintovirastojen päätösten mukaisesti ELIXIA-keskukset ovat suljettuina pääkaupunkiseudulla ajalla 1.-28.4.2021 sekä Turussa 1.-14.4.2021. 

TIETOA JÄSENYYDESTÄSI OSAN KESKUKSISTA OLLESSA SULJETTUNA

JÄSENYYTESI

Jos olet jäsenenä pääkaupunkiseudun tai Turun alueella, jäsenyytesi on jäädytetty automaattisesti sulun ajalle. Tampereella toimintamme jatkuu tämän hetkisten rajoitusten mukaisesti - lue lisää täältä.

JÄSENMAKSUSI

Suljettu ajanjakso 1.-14.4.2021 hyvitetään jäsenyyteesi automaattisesti huhtikuussa erääntyvällä laskulla, ja hyvitykset ajalle 15.-28.4. toukokuussa erääntyvällä laskulla. Yrityslaskuissa hyvitys näkyy toukokuussa erääntyvällä laskulla.

VÄLIAIKAISEN SULUN AIKANA SINULLA ON SILTI PÄÄSY:

✔️ Lähes 200 Online Training -tuntiin. Treenaa kanssamme digitaalisesti missä ja milloin vain - juuri silloin, kun sinulle sopii! Online Training -palvelustamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia treenejä: kestävyyttä, voimaa, tanssia, sisäpyöräilyä, joogaa, juoksua sekä erilaisia luentoja ja audiotreenejä.

✔️ Lukuisiin treeniohjelmiin. Jos harjoittelet mieluummin omaan tahtiin tai haluat sekoittaa liikkeitä, kokeile jotain valmiista treeniohjelmistamme! Miten olisi esimerkiksi tämä voimaharjoitusohjelma aloittelijoille?

Odotamme jo innolla, että näemme jälleen keskuksissa! Sillä välin toivomme, että saat tästä inspiraatiota kotona harjoitteluun. Tsemppiä treeneihin! 🔥😊.

 

VOINKO JÄÄDYTTÄÄ JÄSENYYTENI?

Kyllä, voit jäädyttää jäsenyytesi enintään 31.7.2021 asti. Myös lyhyemmät kuin 30 päivän jäädytykset ovat tässä tilanteessa mahdollisia. Muistathan, että voit jatkaa harjoittelua kotona Online Training -palvelumme avulla. Huomioithan, että jäädytykset tehdään automaattisesti niissä keskuksissa (pk-seutu & Turku), jotka eivät ole avoinna.

HALUAN JATKAA HARJOITTELUA DIGIJÄSENYYDELLÄ (ONLINE TRAINING) MUUTOKSEN AJALLA. MITEN TOIMIN?

Online Training -palvelu on avoinna kaikille jäsenille veloituksetta myös jäädytyksen aikana.

MITEN KIRJAUDUN OMILLE SIVUILLE TAI SOVELLUKSEEN? 

Voit kirjautua Omille sivuille ja ELIXIA-sovellukseen joko jäsennumerollasi (jäsenkortin takana oleva numero) tai sähköpostiosoitteella, jonka olet meille antanut. Oletussalasana on syntymäaikasi muodossa ppkkvvvv, yhteensä kahdeksan numeroa.


SAANKO HYVITYKSEN SILTÄ AJALTA, KUN KESKUKSISSA ON OLLUT POIKKEUSTILANNE TAI KUN NE OVAT SULJETTUNA?

Jäsenmaksut hyvitetään automaattisesti ajalta, kun keskukset ovat suljettuna. 


Ryhmäliikunnan, konseptituntien ja lastenhoidon maksut hyvitetään jäsenyyden hinnan mukaisesti mahdolliset alennukset huomioiden. Ensimmäiset hyvitykset tehdään koskien maaliskuuta, ja ne näkyvät huhtikuussa erääntyvällä laskulla.

 

Jäsenyyteni päättyy 30.4, miten saan hyvityksen keskusten sulkemisesta?

Lisäämme sinulle jäsenyyteen käyttöaikaa yhtä monta päivää kuin olemme suljettuna.