Yksilöharjoittelu

Meillä on laitteet ja välineet, joiden avulla voit kehittää voimaa ja kuntoa helposti ja tehokkaasti omin päin.

Cardio

Kuntoilualueellamme meillä on laaja valikoima erilaisia kuntoiluvälineitä, kuten juoksumattoja, crosstrainereita ja ergometripyöriä. Välineet ovat alan huippulaatua. Ne ovat helppokäyttöisiä, jotta treenisi olisi turvallista ja mukavaa.

PT-alue

PT-alueella käytettävissäsi on paljon erilaisia välineitä (TRX, kahvakuulia, fysiopalloja, nauhoja jne.). Jos et tunne jonkin välineen käyttöä tai miten se vaikuttaa, personal trainerimme auttavat sinua.

Vapaat painot

Keskuksissamme on hyvin varusteltu vapaapainoalue, jota kannattaa kokeilla. Saat treenattua koko kehoa hyvin tehokkaasti. Monien mielestä harjoittelu vapailla painoilla on haastavaa, mutta motivoivaa. Alueella on myös peili, mikä auttaa sinua tekemään liikkeet teknisesti oikein.

Voimailuvälineet

Kaikissa keskuksissamme on voimailualue, jossa on laaja valikoima alan parhaita laitteita. Saat treenattua koko kehoa tehokkaasti. Laitteilla treenaaminen on monen mielestä turvallista ja mukavaa. Lisäksi keskityt yhteen liikkeeseen, mistä on hyötyä erityisesti silloin, kun haluat kasvattaa lihasmassaa.

Stretch

Keskuksemme tarjoavat useita tiloja venyttelyyn ja liikkuvuusharjoitteluun sekä alustoja, joilla harjoittelu on miellyttävää.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Inspiraatiota jäseniltämme

Uutuuksia