Voimaharjoittelu – aloittelijat #2

Voimaharjoittelu – aloittelijat #2

Kehitä voimaa ELIXIAn voimaharjoitteluohjelmalla. Tämä ohjelma on tarkoitettu aloittelijoille ja sopii sinulle, joka haluat treenata oman kehosi painoa käyttäen.

Meillä on kolmen tasoisia ohjelmia (aloittelijat, keskitaso ja edistyneet), jotta jokainen saa mahdollisimman paljon hyötyä harjoittelustaan. Tasojen lähtökohtina ovat kehonhallinta, liikkuvuus, voima ja treenikokemus. Tämän ohjelman taso on "aloittelijat". Ohjelma sisältää harjoituksia, jotka useimmat pystyvät tekemään, eikä ohjelma vaadi aiempaa kokemusta. 

Näin luet ohjelmaa: 

Toisto tarkoittaa, kuinka monta kertaa harjoitusta tehdään peräjälkeen, esim. 10 toistoa tarkoittaa, että harjoitus tehdään 10 kertaa peräjälkeen.
Sarja tarkoittaa, kuinka monta kertaa ohjelman mukaiset toistot tehdään, esim. 3 sarjaa tarkoittaa, että toistot tehdään kolmeen kertaan.
Jokaisen sarjan jälkeen levätään

3 sarjaa x 10 toistoa tarkoittaa siis, että harjoitusta tehdään 10 kertaa peräjälkeen kolmeen kertaan.

Harjoitteluohjelma:

  • Punnerrus polvilla 3 sarjaa x 8–10 toistoa
  • Kyykky 3 sarja x 8-10 toistoa
  • Lantionnosto lattialla 3 sarjaa x 8–10 toistoa
  • Selkälihasliike bosu-pallolla 3 sarjaa x 8–10 toistoa

Lepää tarpeen mukaan sarjojen välillä

ELIXIA ei vastaa mahdollisista vammoista tai muista terveysvaikutuksista, jotka voivat aiheutua näiden harjoitteluohjelmien sisältämistä tiedoista. Oman turvallisuutesi vuoksi suosittelemme käymään lääkärissä varmistamassa, että terveytesi on hyvä, ennen kuin aloitat harjoitteluohjelman. Jos olet epävarma, onko tekniikkasi oikea harjoitusta tehdessäsi, voit pyytää neuvoa ELIXIAn Personal Trainereilta.