Harjoittelu raskauden jälkeen – keskitaso #1

Harjoittelu raskauden jälkeen – keskitaso #1

Tämä harjoitteluohjelma sopii sinulle, joka haluat päästä takaisin kuntoon raskauden jälkeen. Painopisteenä ovat takapuoli ja olkapäät. Jokaisessa harjoituksessa täytyy pystyä jännittämään pitkäkestoisesti keskivartalon ja lantionpohjan lihaksia.

Meillä on kolmen tasoisia ohjelmia (aloittelijat, keskitaso ja edistyneet), jotta jokainen saisi mahdollisimman paljon hyötyä harjoittelustaan. Tasojen lähtökohtina ovat kehonhallinta, liikkuvuus, voima ja treenikokemus. Tämän ohjelman taso on "keskitaso", ja se vaatii hieman treenikokemusta, koska harjoitukset edellyttävät jonkin verran kehonhallintaa, liikkuvuutta ja voimaa.

TREENIOHJELMA:

  • Yhden jalan lantionnosto lattialla 3 sarjaa x 8–12 toistoa (kummallakin jalalla)
  • Punnerrus nojaten 3 sarjaa x 8–12 toistoa
  • Askellus steppilaudalle 3 sarjaa x 8–12 toistoa (kummallakin jalalla)
  • Uloskierto kuminauhalla 3 sarjaa x 8–12 toistoa
  • Diagonaaliojennus 3 sarjaa x 60 s
  • Korkea soutu renkailla 3 sarjaa x 8–12 toistoa

Lepää 1 minuutti sarjojen välillä.

ELIXIA ei vastaa mahdollisista vammoista tai muista terveysvaikutuksista, jotka voivat aiheutua näiden harjoitteluohjelmien sisältämistä tiedoista. Oman turvallisuutesi vuoksi suosittelemme käymään lääkärissä varmistamassa, että terveytesi on hyvä, ennen kuin aloitat harjoitteluohjelman. Jos olet epävarma, onko tekniikkasi oikea harjoitusta tehdessäsi, voit pyytää neuvoa ELIXIAn Personal Trainereilta.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi