Pure Strength

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Lisää voimaa ja lihasmassaa! Pure Strength on voimaharjoittelua suurilla painoilla ja pienellä toistomäärällä. Tämä tunti sopii sinulle loistavasti, jos treenaat kuntosalilla, käyt muilla voimaharjoittelutunneilla tai jos haluat todellista lisähaastetta treeniisi.

Pure Strength on ryhmäliikuntatunti, jolla maksimoidaan lihasvoima käyttämällä suuria painoja ja tekemällä vähän toistoja. Suurilla painoilla tehtävä voimaharjoittelu parantaa kehonkoostumusta, koska se kasvattaa lihasmassaa ja tehostaa rasvanpolttoa.  Kun vartalosi on voimakas, vältät vammat helpommin ja voit tehdä arjessa niitä asioita, joita haluat.

Pure Strength perustuu uusimpiin trendeihin, joiden mukaan suurilla painoilla treenaaminen on suositumpaa kuin koskaan aiemmin. Voimaharjoitteluun pystyvät kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta, sanoo Tonje Kristenstuen, ELIXIAn Nordic Concept Manager.

Anna osaavien ohjaajiemme haastaa itsesi tällä tehokkaalla voimaharjoittelutunnilla. Ei cardiota, pelkkää voimaa.

Vastaavanlainen tunti

Prformance™ Strength

Treenaa maksimivoimaa! Tunnin tavoitteena on kasvattaa lihasvoimaa ja tehdä sinusta vahvaakin vahvempi.

Täydennä harjoitteluasi

Cardio Energy

Cardio Energy on mukaansatempaava, askeleiltaan suht yksinkertainen ryhmäliikuntatunti, joka parantaa sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi