Prformance™ Gymnastics

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

”Prformance™ Gymnastics koostuu intensiivisistä voimaharjoitteista.

Voimisteluharjoitusten avulla voit yhdistää voima-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoittelun sekä oppia liikkeitä, joihin et olisi uskonut pystyväsi.

Prformance™ Gymnasticsissä keskitytään erityisesti tekniikkaharjoitteluun ja liikkeiden oikeanlaiseen suorittamiseen. Suosittelemme treeniä sinulle,  jolle vastaavanlainen harjoittelu on jo hieman tuttua entuudestaan tai olet käynyt kolmella muulla Prformance™-perustunnilla, eli Prformance™ Hi-intensity -, Prformance™ Strength - ja Prformance™ Mobility -tunneilla ja koet olevasi valmis seuraavalle tasolle.

*Prformance™ sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

Vastaavanlainen tunti

Prformance™ Hi-Intensity

Prformance™ Hi-Intensity on korkeaintensiteettinen tunti, jossa treenataan oman kehon painolla (toisinaan myös välineillä) ja tehdään kestävyysharjoituksia.

Täydennä harjoitteluasi

Prformance™ Mobility

Prformance™ Mobility -harjoittelussa keskitytään kehonhallintaan ja dynaamiseen liikkuvuuteen.