Outdoor Yoga Flow

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Outdoor Yoga Flow-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor Yoga Flow-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Yoga Flow -tunnilla voit nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa ja mieltä monin eri tavoin. Outdoor Yoga Flow- ja Yoga Flow-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor Yoga Flow-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Ota joogatunneille mukaan oma joogamatto.

Yoga Flow tarjoaa tasapainoisen harjoituksen sekä perusteellisen johdatuksen dynaamiseen joogaan. Pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat monin eri tavoin. Musiikki, liikkeet ja sertifioitu ohjaaja luovat kokemuksen, jota et halua jättää väliin.

Yoga Flow on perinteisen Viyasa-perinteen innoittama harjoitus, jossa liikut asennosta toiseen hengityksen tahdissa. Harjoitus on muunnelma perinteisestä Ashtanga Vinyasa -joogasta ja Vinyasa-joogasta. Tämä joogamuoto tavoitti läntisen maailman 1970-luvulla ja on jatkanut kasvuaan siitä lähtien. Vuosittain tuhannet joogan harrastajat matkustavat Intiaan, josta joogan sanotaan olevan lähtöisin. Edesmenneen Pattabhi Joisin kehittämä Astanga Vinyasa -jooga on innoittanut useita Vinyasa-joogan muotoja ympäri maailman. Me olemme kehittäneet Yoga Flown, joka parantaa asennonhallintaa ääriasennoissa, tukee ryhtiä, toimii keskittymismetodina itsensäkehittämisessä ja lievittää stressiä. Tämä tunti sopii sekä aloittelijoille että kokeneille joogeille. Koe joogan flow kokeneiden ohjaajiemme kanssa.

Vastaavanlainen tunti

Yoga for Athletes

Joogaamalla lisäät ja pidät yllä liikkuvuutta. Täma tunti tukee juoksu- ja voimaharjoitteluasi ja viimeistelee jokapäiväisen treenisi.

Täydennä harjoitteluasi

Hot Yoga Release

Hot Yoga Release sopii kaikille, jotka haluavat rauhallisen joogaharjoituksen ja samalla nauttia lämpimän studion takaamasta rentoutuksesta. Huom. Tarvitset tunnille mukaasi oman maton sekä ison pyyhkeen.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi