Outdoor Running Start

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Paranna kuntoasi ja hio juoksutaitoasi osaavien juoksuvalmentajiemme avulla. Outdoor Running Start sopii sinulle, joka haluat aloittaa tai olet juuri aloittanut juoksuharjoittelun. Juoksuvalmentajamme ovat mukanasi koko matkan ja varmistavat, ettei kukaan jää jälkeen. Harjoitus perustuu tehokkaaseen intervalliharjoitteluun, joka mukautetaan kunkin osallistujan tason mukaan.

Harjoitus koostuu yksinkertaisista ja tehokkaista kestävyysintervalleista, joita vaihdellaan harjoituskertojen välillä. Osaavat ohjaajamme kannustavat sinua antamaan itsestäsi aina hieman enemmän jokaisella harjoituskerralla.

Tapaamme liikuntakeskuksessa ja lähdemme juoksuvalmentajan johdolla läheiselle ulkoilualueelle. Lämmittely kestää noin 10 minuuttia ja pääharjoitus on noin 25 minuutin pituinen. Sen aikana jokainen voi mukauttaa intervallien tehokkuuden oman tasonsa mukaan. Tämän jälkeen hölkkäämme takaisin liikuntakeskukselle.

Vastaavanlainen tunti

Outdoor Running

Paranna kuntoasi ja hio juoksutaitoasi osaavien juoksuvalmentajiemme avulla. Outdoor Running sopii sinulle, joka olet jo juossut jonkin aikaa ja haluat hioa juoksutekniikkaasi. Harjoitus perustuu tehokkaaseen intervalliharjoitteluun, joka mukautetaan kunkin osallistujan tason mukaan.

Täydennä harjoitteluasi

Yoga for Athletes

Joogaamalla lisäät ja pidät yllä liikkuvuutta. Täma tunti tukee juoksu- ja voimaharjoitteluasi ja viimeistelee jokapäiväisen treenisi.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutuuksia