Outdoor FLX

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Outdoor FLX-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor FLX-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Istutko paljon työpäiväsi aikana? Ovatko takareidet kireät ja selkä väsynyt? FLX-tunnilla harjoitetaan koko kehon liikkuvuutta. Outdoor FLX- ja FLX-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor FLX-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Ota joogatunneille mukaan oma joogamatto.

Saat mahdollisuuden rentoutua ja keskittyä yleisiin kehon ongelmakohtiin, kuten takareisiin, selkään, lonkkiin ja pakaroihin. Puolen tunnin mittaiselle FLX-tunnille voit hyvin osallistua sellaisenaan, ja tunti sopii myös hyvin yhdistettäväksi toiseen tuntiin.

Tunti koostuu rauhoittavista liikkeistä, jotka auttavat sinua lisäämään liikkuvuutta ja parantamaan kehonhallintaa. FLX-tunnilla tehtävät toimistotyöntekijöille suunnatut venytykset sekä toisaalta kierto- ja lihasten rentouttamiseen suunnatut harjoitukset parantavat arjen toimintakykyä ja tuovat hyvän olon.

Näemme, että yhä useammat ihmiset etsivät rauhallisempia liikuntamuotoja hektisten arkipäivien lomaan, sanoo Silja Silvanto ELIXIA Finlandin ryhmäliikunta – ja Personal Training spesialisti. Korkean intensiteetin treenien vastapainoksi tarjottavat rauhallisemmat ryhmäliikuntatunnit auttavat pitämään kehosta huolta pitkällä aikavälillä.

FLX-tunti perustuu uusimpaan tutkimustietoon liikkuvuuden harjoittamisesta ja kaikki FLX-ohjaajamme ovat lajiin koulutettuja ammattilaisia. FLX on 30 minuutin kestoinen ja tunti löytyy kaikkien keskustemme ryhmäliikuntavalikoimasta. 

Vastaavanlainen tunti

Yoga for Athletes

Joogaamalla lisäät ja pidät yllä liikkuvuutta. Täma tunti tukee juoksu- ja voimaharjoitteluasi ja viimeistelee jokapäiväisen treenisi.

Täydennä harjoitteluasi

Body For Life

Body for Life -ryhmäliikuntatunnilla treenataan sekä aerobista- että lihaskuntoa innostavan musiikin sekä ohjaajan tahtiin ilman hyppyjä tai juoksemista. Tunti sopii niin aloitteleville treenaajille kuin sinulle, joka kaipaat juuri nyt hieman kevyempää treeniä.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi