Outdoor BODYBALANCE™

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Outdoor BODYBALANCE™-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor BODYBALANCE™-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Les Mills BODYBALANCE™ on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta ja se auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Outdoor BODYBALANCE™- ja BODYBALANCE™-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor BODYBALANCE™-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Ota joogatunneille mukaan oma joogamatto.

Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tarjoaa fyysisen treenin sekä sisäistä tasapainoa ja harmoniaa.

Vastaavanlainen tunti

Hatha Yoga

Hatha Yoga -tunnilla asanat tehdään rauhalliseen tahtiin. Tunti tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua joogan perusteisiin ja keskittyä paremmin opettelemaan joogan hengitystekniikkaa.

Täydennä harjoitteluasi

Cardio Energy

Olemme yhdistäneet parhaat palat Cardio Pulse- ja Energyn tunneista ja luoneet uuden tuntiformaatin nimeltään Cardio Energy. Tämä mukaansatempaava ja askeleiltaan yksinkertainen harjoitus on kestoltaan 30, 45, tai 60 minuuttia. Takaamme treenin täynnä hyvää energiaa, musiikin sykettä ja hikistä haastetta.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutuuksia