Outdoor Ashtanga Yoga

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Outdoor Ashtanga Yoga-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor Ashtanga Yoga-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet.Ashtanga Yoga on dynaaminen joogaharjoitus, jossa tehdään perinteinen vakiomuotoinen asanasarja. Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä ja notkeutta. Outdoor Ashtanga Yoga- ja Ashtanga Yoga-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor Ashtanga Yoga-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Ota joogatunneille mukaan oma joogamatto.

Ashtanga Yoga sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa koko kehoa sekä lisätä notkeutta ja kestävyyttä dynaamisen joogan avulla.

Ohjaamme Ashtangajoogaa perinteisen formaatin mukaisesti. Tunti on Ashtanga-järjestelmän ensimmäinen sarja, "Primary Serie", joka alkaa aurinkotervehdyksillä, jatkuu seisten ja istuen tehtävillä asanoilla ja päättyy ylösalaisin tehtävillä harjoituksilla ja rentoutuksella. Ashtangajoogan etuna on, että voit osallistua tunneille missä päin maailmaa tahansa, sillä sarjat toistuvat aina samanlaisina.

Alkuperäinen syy harjoittaa Ashtangajoogaa oli kehon ja mielen puhdistautuminen. Tämän joogamuodon kehittäjä K. Sri Pattabhi Jois kuoli vuonna 2009, mutta Ashtangajooga jatkaa perinnettään useiden joogamuodolle omistautuneiden ohjaajien kautta. Ashtangajoogan toivat länsimaihin Sri Pattabhi Joisin oppilaat David Williams ja Nancy Gilgoff, jotka aikanan toivat Joisin opettamaan Yhdysvaltoihin, josta joogamuoto alkoi nopeasti leviämään ympäri maailman. Joisin Intian Mysoreen perustamaa Ashtangajoogainstituuttia vetää hänen lapsenlapsensa K. Sharat Jois, jota kutsutaan myös nimellä Manju Jois. Hänen lisäkseen muita nimekkäitä opttajia ovat Nancy Gilgoff, David Swenson, John Scott, Eddie Stern, Kino Mcgregor. Ashtangajoogan vaikutteita on löydettävissä myös monista muista joogamuodoista, kuten Vinyasa Flow tai Yoga for Athletes. Ashtangajoogaa harjoitetaan kaikkialla maailmassa sukupuoleen tai ikään katsomatta.

Täydennä harjoitteluasi

Indoor Running

Juokse, hikoile ja haasta itsesi juoksumatolla Indoor Running -tunneillamme.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutuuksia