Opastus uusille jäsenille

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Happy New Start! 45 minuutin opastus kuntosalilla uusille ja olemassa oleville jäsenille. Opastuksen aikana saat tietoa ELIXIA-jäsenyyteesi palveluista sekä vinkkejä aktiivisten treenirutiinien luomiseen. Opit käyttämään ELIXIA-applikaatiotasi, varaamaan ryhmäliikuntatunteja ja käyttämään kuntosalilaitteita. Saat opastuksesta myös lyhyen treeniohjelman. Opastus ei sisällä varsinaista treeniä, mutta pukeuduthan treenivaatteisiin, jotta voit treenata opastuksen jälkeen.

Haluamme auttaa uudet jäsenemme alkuun treenaamisessa ja varmistaa, että jokainen saa alusta alkaen kaiken mahdollisen hyödyn irti omasta ELIXIA-jäsenyydestään. Opastuksen aikana sinulle esitellään keskuksen palvelut sekä kuntosalilaitteet, jotka sinun olisi treenisi kannalta oleellista hallita. Tulet saamaan myös kuntosaliohjelman, joka pohjautuu kuntosalilaitteisiin, joita opastuksen aikana kokeilit. Opit, miten ELIXIA-applikaation saa käyttöön ja kuinka varaat ryhmäliikuntatunnin sekä PT Start -tapaamisen helposti ja nopeasti. Opastuksen aikana ei varsinaisesti treenata, mutta pukeuduthan treenivaatteisiin, jotta pystyt kokeilemaan kuntosalilaitteita ja treenaamaan opastuksen jälkeen. Opastus toteutetaan maksimissaan 10 hengen ryhmässä, joten sinulla on loistava tilaisuus kysyä mitä tahansa ELIXIA-jäsenyyteesi liittyvää. Toivottavasti näemme pian -tervetuloa!

Kun haluat saada treenisi kunnolla käyntiin

Yin Yoga

Rauhallinen ja levollinen tunti, joka lisää notkeutta ja luo rauhaa sekä keholle, että mielelle. Tunti poistaa lihasten ja sidekudosten kireyksiä sekä aktivoi verenkiertoa. Saat lisäksi mahdollisuuden rauhoittumiseen ja ajatusten rentoutumiseen.

Ei sisällä koreografiaa

Cycling

Energinen musiikki, innostava ohjaaja ja motivoituneet osallistujat ovat onnistuneen Cycling-tunnin resepti.