Happy Family Yoga

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Happy Family Yoga on hauska joogatunti koko perheelle. Tunti innostaa lapsia joogaamaan leikin avulla. Painopiste on siinä, miten jooga yhdistää meidät muihin ihmisiin, eläimiin ja ympäröivään luontoon. Lähdetään siis eläintarhaan katsomaan, mitä eläimiä löydämme...

Happy Family Yoga sopii kaikille, eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Innostamme lasta leikin avulla – kaikki liikkeet tehdään hymy huulilla. Tunnilla aikuinen ja lapsi treenaavat parina. Suositeltu lapsen ikä on 3–10 vuotta. Tunnilla ei tarvita varusteita. Tule vain paikalle ja pidä hauskaa perheen kanssa.

VASTAAVANLAINEN TUNTI

Happy Family Training

Riittääkö lapsellasi vauhtia ja energiaa? Haluatko parempaan kuntoon, mutta aika tai motivaatio eivät riitä? Tämä tunti on sinulle! Happy Family Training on hauska treenitunti koko perheelle. Olemme koonneet harjoituksia, jotta aikuiset ja lapset voivat pitää hauskaa ja viettää laatuaikaa yhdessä. Näillä tunneilla hikoillaan ja kohotetaan kuntoa.

TÄYDENNÄ HARJOITTELUASI

Yoga Flow

Yoga Flow -tunnilla voit nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa ja mieltä monin eri tavoin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi