Happy Family Training

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Riittääkö lapsellasi vauhtia ja energiaa? Haluatko parempaan kuntoon, mutta aika tai motivaatio eivät riitä? Tämä tunti on sinulle! Happy Family Training on hauska treenitunti koko perheelle. Olemme koonneet harjoituksia, jotta aikuiset ja lapset voivat pitää hauskaa ja viettää laatuaikaa yhdessä. Näillä tunneilla hikoillaan ja kohotetaan kuntoa.

Happy Family Training on yksinkertainen ja hauska tunti, joka haastaa aikuisen ja lapsen voimaa, tasapainoa ja kuntoa. Kaikki harjoitukset tehdään hymy huulilla. Tunnilla aikuinen ja lapsi treenaavat parina. Suositeltu lapsen ikä on 3–10 vuotta. Tunnilla ei tarvita varusteita. Tule vain paikalle, treenaa ja pidä hauskaa perheen kanssa.

VASTAAVANLAINEN TUNTI

Happy Family Yoga

Happy Family Yoga on hauska joogatunti koko perheelle. Tunti innostaa lapsia joogaamaan leikin avulla. Painopiste on siinä, miten jooga yhdistää meidät muihin ihmisiin, eläimiin ja ympäröivään luontoon. Lähdetään siis eläintarhaan katsomaan, mitä eläimiä löydämme...

TÄYDENNÄ HARJOITTELUASI

Shape Up

Koko kehon perusteellista voima- ja liikkuvuustreeniä. Keskitymme toiminnallisuuteen, liikkeiden laatuun ja harjoituksen flow'hun.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi