Groovy Yoga

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Flexibility

Tasapaino

Groovy Yoga on hauska ja mukaansatempaava joogatunti kaikille. Asanat vaihtuvat ja sulautuvat toisiinsa luontevasti musiikin tahdissa. Tunnin jälkeen tunnet olosi voimaantuneeksi ja elinvoimaiseksi.

Groovy Yoga on ennalta koreografioitu Vinyasa Yogan periaatteille rakentuva joogatunti, jossa perinteiset jooga-asennot yhdistyvät luoviin, osin kokemuksellisiin liikkeisiin. Voit tempautua mukaan musiikin rytmiin ja antaa leikkisästi asanoiden sekä oman liikkeesi virrata joogaopettajan johdolla.

Krishnamacharyaa, yhtä vanhoista intialaisista joogaguruista, pidetään Vinyasa Yogan isänä. Kirjassaan “Yoga Makaranda” hän kirjoittaa Vinyasan ja liikkeiden virtaavuuden tärkeydestä. Hänen oppilaansa Sri K. Pattabhi Jois levittäessään Ashtanga Vinyasa Yogaa länteen, toimi vahvana innoittajana Vinyasa Flow Yogalle.

VASTAAVANLAINEN TUNTI

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow Yoga on vaativa hyvän mielen joogatunti, jossa keskitytään yhdistämään joogahengitys eri asanoihin. Tunti kehittää sekä liikkuvutta että voimaa ja sinua ohjaa sertifioitu joogaopettaja.

TÄYDENNÄ HARJOITTELUASI

Yin Yoga

Rauhallinen ja levollinen tunti, joka lisää notkeutta ja luo rauhaa sekä keholle, että mielelle. Tunti poistaa lihasten ja sidekudosten kireyksiä sekä aktivoi verenkiertoa. Saat lisäksi mahdollisuuden rauhoittumiseen ja ajatusten rentoutumiseen.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutuuksia