Body For Life

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Vartalon pitää toimia koko elämän ajan ja siksi olemme luoneet Body for Life -tunnin. Body for Life on helpohko tunti, jonka aikana kehoa treenataan helpolla, mutta tehokkaalla tavalla. Tunti sopii hyvin aloitteleville treenaajille tai jos haluat käydä tunnilla, joka ei ole niin intensiivinen. Tunti ei sisällä hyppyjä tai juoksemista, eikä tunnilla käytetä välineitä.

ELIXIA haluaa varmistaa parhaan treenikokemuksen kaikille treenitaustaan tai fyysiseen kuntoon katsomatta. Nimi Body for Life tarkoittaa, että vartalomme on tarkoitus toimia koko elämän ajan. Kaikilla ei ole tavoitteena henkilökohtaisten ennätysten lyöminen tai maratonin juokseminen. Joskus elämässä tulee kuitenkin eteen hetki, jolloin haluamme panostaa aikaa ja vaivaa saadaksemme terveen vartalon, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Body for Life -ryhmäliikuntatunnilla treenataan sekä kuntoa että voimaa innostavan musiikin tahtiin ilman hyppyjä tai juoksemista.

Vastaavanlainen tunti

Shape Up

Koko kehon perusteellista voima- ja liikkuvuustreeniä. Keskitymme toiminnallisuuteen, liikkeiden laatuun ja harjoituksen flow'hun.

Täydennä harjoitteluasi

FLX

Istutko paljon työpäiväsi aikana? Ovatko takareidet kireät ja selkä väsynyt? FLX-tunnilla harjoitetaan koko kehon liikkuvuutta.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutuuksia