Ashtanga Vinyasa Yoga

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Ashtanga Yoga on dynaaminen joogaharjoitus, jossa tehdään perinteinen vakiomuotoinen asanasarja. Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä ja notkeutta.

Ashtanga Yoga sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa koko kehoa sekä lisätä notkeutta ja kestävyyttä dynaamisen joogan avulla.

Ohjaamme Ashtangajoogaa perinteisen formaatin mukaisesti. Tunti on Ashtanga-järjestelmän ensimmäinen sarja, "Primary Serie", joka alkaa aurinkotervehdyksillä, jatkuu seisten ja istuen tehtävillä asanoilla ja päättyy ylösalaisin tehtävillä harjoituksilla ja rentoutuksella. Ashtangajoogan etuna on, että voit osallistua tunneille missä päin maailmaa tahansa, sillä sarjat toistuvat aina samanlaisina.

Alkuperäinen syy harjoittaa Ashtangajoogaa oli kehon ja mielen puhdistautuminen. Tämän joogamuodon kehittäjä K. Sri Pattabhi Jois kuoli vuonna 2009, mutta Ashtangajooga jatkaa perinnettään useiden joogamuodolle omistautuneiden ohjaajien kautta. Ashtangajoogan toivat länsimaihin Sri Pattabhi Joisin oppilaat David Williams ja Nancy Gilgoff, jotka aikanan toivat Joisin opettamaan Yhdysvaltoihin, josta joogamuoto alkoi nopeasti leviämään ympäri maailman. Joisin Intian Mysoreen perustamaa Ashtangajoogainstituuttia vetää hänen lapsenlapsensa K. Sharat Jois, jota kutsutaan myös nimellä Manju Jois. Hänen lisäkseen muita nimekkäitä opttajia ovat Nancy Gilgoff, David Swenson, John Scott, Eddie Stern, Kino Mcgregor. Ashtangajoogan vaikutteita on löydettävissä myös monista muista joogamuodoista, kuten Vinyasa Flow tai Yoga for Athletes. Ashtangajoogaa harjoitetaan kaikkialla maailmassa sukupuoleen tai ikään katsomatta.

Vastaavanlainen tunti

Yoga Flow

Yoga Flow -tunnilla voit nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa ja mieltä monin eri tavoin.

Täydennä harjoitteluasi

Yin Yoga

Rauhallinen ja levollinen tunti, joka lisää notkeutta ja luo rauhaa sekä keholle, että mielelle. Tunti poistaa lihasten ja sidekudosten kireyksiä sekä aktivoi verenkiertoa. Saat lisäksi mahdollisuuden rauhoittumiseen ja ajatusten rentoutumiseen.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi