20 Minute HIIT

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Flexibility

Tasapaino

20 Minute HIIT on lyhyt ja intensiivinen intervallitunti, jolla hikoillaan kivan bile-kesämusiikin tahtiin. Tunnin harjoitukset ovat helppoja, joten osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta ryhmätreenaamisesta, mutta jonkin verran aiempaa treenikokemusta on suositeltavaa olla ennen tunnille osallistumista.

HIIT tulee sanoista High Intensity Interval Training. Se on yksi tämän hetken trendikkäimmistä treenimuodoista. American College of Sport Medicinen tekemän trenditutkimuksen mukaan HIIT kuuluu suosituimpien treenitrendien joukkoon myös vuonna 2019 viime vuosien tapaan.

HIIT on treenimuoto, jossa treenataan täysillä suhteellisen lyhyiden intervallien ajan, joiden jälkeen pidetään aina lyhyt tauko. Tälle treenimuodolle ominaista ovat lyhyys, helppous ja tehokkuus, ja se voi kohottaa kuntoa ja tehostaa rasvanpolttoa suhteellisen nopeasti. Niinpä HIIT on helposti tehtävissä missä tahansa ilman varusteita, joten se sopii erinomaisesti nykyaikaiseen aktiiviseen elämäntapaan. Jos siis haluat nopeita tuloksia, HIIT voi olla täydellinen ratkaisu sinulle. 

20 Minute HIIT -tunneilla lämmittely ja ensimmäinen kunto-osa ovat aina samanlaiset. Tunnin toisessa osassa ohjaaja voi vapaasti päättä haluaako hän jatkaa kuntointervalleja vai tehdä voimaharjoituksia. Näin ollen osallistujat eivät koskaan tiedä, mitä tunnilla on luvassa. Kuulostaako pelottavalta? Ei tarvitse pelätä. Tunti kestää vain 20 minuuttia…

VASTAAVANLAINEN TUNTI

Cardio Energy

Olemme yhdistäneet parhaat palat Cardio Pulse- ja Energyn tunneista ja luoneet uuden tuntiformaatin nimeltään Cardio Energy. Tämä mukaansatempaava ja askeleiltaan yksinkertainen harjoitus on kestoltaan 30, 45, tai 60 minuuttia. Takaamme treenin täynnä hyvää energiaa, musiikin sykettä ja hikistä haastetta.

TÄYDENNÄ HARJOITTELUASI

FLX

Istutko paljon työpäiväsi aikana? Ovatko takareidet kireät ja selkä väsynyt? FLX-tunnilla harjoitetaan koko kehon liikkuvuutta.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutuuksia