Pidän Boot Campistä!

Lene Østby on ollut aktiivinen ELIXIA-jäsen jo lähes 20 vuoden ajan. Hän on treenannut sekä ryhmätunneilla että itsekseen salilla, mutta vasta, kun hän ilmoittautui Boot Camp -leirille, hän innostui toden teolla treenaamisesta. 

- Olen osallistunut viime vuosina 5–6:lle Boot Campille. Se on todella sosiaalista, vaikkei tuntisikaan ketään ennestään. Koen siellä aivan ryhmätunteen ja joukkuehengen. Tämä treenimuoto on ihanteellinen heille, joiden on vaikea luoda itselleen hyvä treenirutiini. Treeneistä pois jääminen on lähes mahdotonta, koska muut odottavat sinua tunnille, meistä muodostuu yhteen hitsautunut ryhmä.

- Haluat tuoda esiin myös tuntien vetäjät. He ovat osaavia ja motivoivia Personal Trainereita, jotka todella näkevät jokaisen ryhmän osallistujan. Ohjelma mukautetaan ja räätälöidään kaikille sopivaksi. Boot Campit ovat aina vaihtelevia, treenaaminen ei ole koskaan tylsää ja kyllä, minä pidän siitä!

Uutta! Boot Camp - 10 tehokasta harjoituskertaa pienryhmässä Personal Trainerin johdolla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää