PT-päivät

Hyödynnä 10 %:n alennus PT-paketeistamme 2.-3.4.! Jäsenenämme saat PT-päivien ajan 10 %:n alennuksen Personal Training -palveluistamme. Tarjous koskee 10-, 25- ja 50 tapaamiskerran paketteja! PT-päiviä edeltävällä viikolla sekä PT-päivien aikana useissa keskuksissamme järjestetään erikoisaktiviteetteja sekä leikkimielisiä kilpailuja. Tervetuloa!

MIKSI minun kannattaisi TREENATA PERSONAL TRAINERIN KANSSA?

Jokainen ELIXIAn Personal Trainer on tutkintonsa hyväksytysti suorittanut liikunnanalan ammattilainen, joka motivoi ja valmentaa sinua turvallisesti, tehokkaasti ja kannustavasti. He haluavat tukea ja auttaa sinut kohti omia tavoitteitasi niin, että koet onnistumisia ja voit olla ylpeä saavutuksistasi, hauskuutta unohtamatta.

Kaipaatko inspiraatiota? Täältä näet, kuinka Bente harjoittelee Personal Trainerinsa kanssa.

MITEN VALITSEN personal trainerIN?

Ensimmäiseksi sinun tulisi valita keskus, jossa haluat Personal Trainerin kanssa harjoitella. Tämän jälkeen näet kyseisen keskuksen Personal Trainerit ja voit lukea heidän taustoistaan sekä erikoisosaamisestaan lisää, jotta löytäisit juuri itsellesi parhaiten sopivan PT:n. Voimme ilman muuta myös auttaa sinua PT:n valinnassa. Ota tällöin yhteyttä keskukseen tai asiakaspalveluun. Voit toki aina lähettää sähköpostia myös suoraan Personal Trainerille. Mieti myös, miltä tasolta haluat Personal Trainerin valita, sillä Personal Trainerimme työskentelevät eri tasoilla pohjautuen koulutustaustaan sekä työkokemukseen ELIXIAlla. PT-pakettien hinnat vaihtelevat tasoittain ja voit lukea lisätietoa PT-tasoista täältä.

PT-PALVELUJEN ERI VAIHTOEHDOT SEKÄ TAPAAMISTEN MÄÄRÄ

Meiltä löydät erilaisia vaihtoehtoja PT:n kanssa harjoitteluun. PT30 on 25 minuutin mittainen harjoitus Personal Trainerin kanssa, joka on erinomainen vaihtoehto kiireiselle liikkujalle. PT60 on suosituin PT-tuotteemme ja tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen 55 minuutin harjoituksen Personal Tarinerin kanssa. Jos haluat harjoitella ystäväsi tai puolisosi kanssa samanaikaisesti on PTDuo teidän valintanne.

PT-tapaamisten määrää on hyvä miettiä omien tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Kuinka monta kertaa viikossa haluat treenata PT:si kanssa? Parhaiden tuloksien saavuttamiseksi, suosittelemme harjoittelemaan PT:n kanssa kaksi kertaa viikossa. Mieti myös, kuinka monta viikkoa haluat PT:n kanssa harjoitella. Tämän jälkeen pystyt paremmin päättämään olisiko paketin koko 10, 25 ja 50 tapaamista.

pt-hinnasto

Taulukossa on esitetty PT-palvelujemme normaalit hinnat. 10 prosentin alennus näkyy oston yhteydessä kampanjajakson ajan. (Muistutamme, että tarjous ei koske 1 kerran PT-tapaamista, 3 kerran PT-pakettia tai Boot Camp -pakettejamme).

HINNASTO PT30

HINNASTO PT60

HINNASTO PT60DUO