PT Small Group

Harjoittele 1-2 kertaa viikossa Personal Trainerin johdolla 3-6 hengen ryhmässä. Personal Trainer suunnittelee harjoittelusisällön osallistujien tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti.

PT Group – harjoittelussa saat sekä yksilöllisen ohjauksen että ryhmäliikuntaharjoittelun hyödyt. Lisäksi hinta on selvästi edullisempi kuin normaalissa Personal Training –palvelussa.

Tarjoamme erilaisia PT Group –palveluita harjoittelun tueksi:

PT Small Group 

Personal Trainer suunnittelee harjoittelusisällön osallistujien tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti. Sisältää kymmenen 55 minuutin kestoista tapaamista. 
Hinta: 300-400 € Personal Trainerin tasosta riippuen.

PT Group Weight Loss 

PT Group Weight Loss on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pudottaa ja saada painonsa hallintaan harjoittelun avulla. Sisältää kaksikymmentä 55 minuutin mittaista tapaamista. 
Hinta: 600-800 € Personal Trainerin tasosta riippuen.

Miten pääsen mukaan?

Ole yhteydessä omaan keskukseesi ja kysy lisätietoja alkavista ryhmistä. PT Group -paketin voi ostaa vain paikan päällä keskuksessa. Osallistumismaksu maksetaan keskuksen vastaanotossa ennen kurssin aloitusta. Mikäli ryhmään ilmoittautuu alle kolme henkilöä, pidätämme oikeuden peruuttaa kurssin 72 tuntia ennen kurssin alkamista. Tässä tapauksessa maksu palautetaan asiakkaalle.

Lisätietoja Personal Training -palveluista

Lisätietoa Personal Training – palveluistamme

Personal Trainerimme ovat liikunnan auktorisoituja ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua saamaan kaiken irti harjoittelustasi. Sen lisäksi, että heillä on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he mahdollistavat sinulle loistavat harjoitukset ja auttavat sinua saamaan harjoituksistasi tehokkaita.

5 uskomusta omavalmennuksesta

Omavalmennuksesta on monia uskomuksia, joista murramme tässä viisi.

PT Osamaksu

Haluamme, että Personal Training -palvelut olisivat mahdollisimman helposti saavutettavissa. Tarjoammekin nyt jäsenille kuukausimaksua suurimmissa PT-paketeissa ilman lisäkustannuksia (ilman ylimääräisiä käsittelykuluja, korkoa tms).

Personal Training palvelut