Neljä PT-tasoa

Jotta sinun on helpompi löytää juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopiva Personal Trainer, olemme jaotelleet Personal Trainerimme neljään eri tasoon.

Neljä tasoa:

  • Tason 1 Personal Trainerilla on joko liikunnanohjauksen tutkinto tai hyväksytty Personal Trainer –tutkinto. PT on käynyt läpi rekrytointiprosessin haastatteluineen ja käytännön testeineen, ja hänet on todettu soveltuvaksi toimimaan Personal Trainerina ELIXIAssa.

  • Tason 2 Personal Trainer on edellä mainittujen lisäksi suorittanut ELIXIAn PT Start –koulutuksen. Hänellä on lisäksi takanaan jo satoja ohjattua PT-tunteja ja kokemusta vähintään 20 eri asiakkaan valmentamisesta.

  • Tason 3 Personal Trainerillä on edellä mainittujen lisäksi alan muuta soveltuvaa jatkokoulutusta (esim. fysioterapia, liiketekniikka, ravitsemus, valmennus, kuntoutus) vähintään 40 tuntia. Lisäksi hänellä on takanaan yli 1000 ohjattua PT-tuntia ja kokemusta useamman kymmenen asiakkaan valmentamisesta.

  • Tason 4 Personal Trainerillä on yllä mainittujen lisäksi alan muuta soveltuvaa jatkokoulutusta vähintään 80 tuntia. Tason 4 Personal Trainereita käytetään asiantuntijoina ELIXIAn sisäisissä koulutuksissa, ja heillä on takanaan tuhansia ohjattuja PT-tunteja sekä kokemusta jo yli sadan asiakkaan valmentamisesta.

Personal Trainer, joka työskentelee kokopäiväisesti, työskentelee keskimäärin 1000 tuntia vuodessa.

Sinun helpompi tehdä oikea valinta
Kun tiedät Personal Trainereidemme kokemuksesta ja osaamisesta, sinun on helpompi löytää juuri sinun tavoitteisiisi sopiva Personal Trainer -tasojen tarkoituksena onkin helpottaa Personal Trainerin kokemus- ja koulutuspohjan näkymistä jäsenillemme.

Hinnoittelu perustuu asiantuntemukseen ja kokemukseen
Hinta perustuu Personal Trainerin koulutukseen ja kokemukseen Personal Trainerin työssä.  Personal Trainer, joka on kouluttautunut enemmän  ja jolla on enemmän kokemusta, maksaa luonnollisesti enemmän kuin Personal Trainer, jolla on peruskoulutus ja hieman vähemmän kokemusta. 

Lisätietoja Personal Training -palveluista

Lisätietoa Personal Training – palveluistamme

Personal Trainerimme ovat liikunnan auktorisoituja ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua saamaan kaiken irti harjoittelustasi. Sen lisäksi, että heillä on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he mahdollistavat sinulle loistavat harjoitukset ja auttavat sinua saamaan harjoituksistasi tehokkaita.

5 uskomusta omavalmennuksesta

Omavalmennuksesta on monia uskomuksia, joista murramme tässä viisi.

PT Osamaksu

Haluamme, että Personal Training -palvelut olisivat mahdollisimman helposti saavutettavissa. Tarjoammekin nyt jäsenille kuukausimaksua suurimmissa PT-paketeissa ilman lisäkustannuksia (ilman ylimääräisiä käsittelykuluja, korkoa tms).

PT-pakettimme