ELIXIA Together - Q&A

ELIXIA Together -jäsenyys on suunnattu 11–14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapsi ja nuori treenaavat turvallisesti aina yhdessä aikuisen kanssa.

Jäsenyyden alussa nuorelle tehdään yksilöllinen, kokonaisvaltainen ja monipuolisesti juuri hänen kasvuaan tukeva liikuntasuunnitelma. Liikuntasuunnitelma laaditaan yhdessä ammattitaitoisten ja koulutettujen Personal Trainereidemme kanssa. Liikuntasuunnitelmaan sisältyy harjoittelua yhdessä vanhemman tai vanhemman valtuuttaman aikuisen kanssa sekä kuntosalilla että heille soveltuvilla ryhmäliikuntatunneilla.

Ensimmäisen pakollisen Personal Trainer tapaamisen (PT Start) jälkeen, saa lapsi/ nuori harjoitella yhdessä vanhempansa tai muun oman vanhempansa valtuuttaman aikuisen seurassa. Lapsi/ nuori saa luvan osallistua kaikille ELIXIAn ryhmäliikuntatunneille seuraavia lukuunottamatta:

  • Kaikki hot-tunnit: Hot MOJO, Hot FLX, HEAT
  • Prformance™

Seuraaville tunneille suositellaan 150 cm minimipituutta:

  • Pilates Ball
  • Core Ball
  • Cycling tunnit

Missä keskuksissa voi treenata?

Together -jäsenet voivat harjoitella jäsenyyteen sisältyvissä ELIXIA-keskuksissa aikuisen seurassa. ELIXIA BASE -keskukset eivät sisälly Together-jäsenyyksiin.

Together-jäsenen kanssa treenaavalla tulee olla käyttöoikeus vähintään samoihin keskuksiin kuin Together-jäsenellä.

Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi treenaamaan ELIXIAan!

> Lue lisää jäsenyydestä

Lue lisää

ELIXIA Together - Q&A

ELIXIA Together -jäsenyys on suunnattu 11–14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapsi ja nuori treenaavat turvallisesti aina yhdessä aikuisen kanssa.

Kysymyksiä ja vastauksia lasten voimaharjoittelusta

Lapsuuden ja nuoruuden aikana luodaan perusta tulevalle fyysiselle kunnolle, terveydelle ja liikuntavoille. Voimaharjoittelulla on paikkansa monipuolisessa lapsen kehitystä edistävässä fyysisessä harjoittelussa.