ELIXIA Kids

Ota lapset mukaan ELIXIAan!

Hyvät tavat opitaan varhain, ja aktiiviset lapset ja nuoret löytävät nopeasti liikkumisen ilon. Uskomme, että aktiivisten vanhempien lapsille harjoittelusta muodostuu luonnollinen osa arkea. 

Tarjoamme sinulle vanhempana mahdollisuuden ottaa lapsesi mukaan treeneihin. Voit valita suositun lastenhoitomme tai antaa lapsesi osallistua jollekin lastenkursseistamme. Kumman tahansa valitset, lapsesi saa hauskan ja vauhdikkaan kokemuksen samalla, kun itse pääset treenaamaan.

Haluamme kannustaa lapsia, nuoria ja aikuisia elämään aktiivisesti!

Lapset tarvitsevat arkeen spontaania, leikkiin painottuvaa ja monipuolisesti fyysistä toimintaa, mielellään ulkona metsässä, leikkikentällä, urheiluseurassa tai kävellen ja pyöräillen paikasta toiseen. Tiedämme kuitenkin, että moni lapsi istuu paljon paikallaan eikä heille anneta mahdollisuuksia olla fyysisesti aktiivisia. Pohjoismaiden johtavana liikunta-alan yrityksenä haluamme olla mukana muuttamassa tätä kehityssuuntaa. 

Motorinen harjoittelu vaikuttaa positiivisesti lapsen karkea- ja hienomotoriikkaan, hahmottamiseen ja keskittymiskykyyn. Säännöllisellä liikunnalla on myös yhteys henkiseen hyvinvointiin. 

Lasten liikuntakursseillamme ei kilpailla, ja sekä tytöt että pojat ovat tervetulleita mukaan. Lasten liikunnan tarkoituksena on ensisijaisesti se, että lapsilla on hauskaa ja he saavat positiivisia kokemuksia liikkumisesta. Uskomme sen johtavan haluun liikkua ja kokea liikunnan iloa myös jatkossa.

Our range for children 0-11 years

Lastenhoito

Tavoitteemme on auttaa jäseniämme elämään aktiivista elämää!

Kids Parkour

Hauskaa ja elämyksellistä treeniä lapsille!

Kids Dance

Tanssin ja musiikin riemua ryhmässä!

Strong Mama

Palaudu kuntoon raskauden jälkeen!