Onko jooga sinulle uutta?

HiYoga sopii juuri sinulle. Meillä on useita tunteja, jotka sopivat aloittelijoille ja niille, jotka haluavat tutustua joogaan. Suosittelemme sinulle esimerkiksi HiYoga Basics -tuntia, joka on hyvä johdatus joogan perusliikkeisiin ja tekniikoihin.

Voi myös kokeilla HiYoga Recover- tai Gentle Flow -tunteja, jotka molemmat ovat helppoja ja sopivia tunteja joogan aloittamiseen. Valitse tunti aikataulustamme ja tule paikalle 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Silloin ehdimme opastaa sinut sisään, ja sinä ehdit vaihtaa vaatteet ja rullata joogamaton auki ennen tunnin alkua.

Mitkä HiYoga-tunnit sopivat aloittelijoille?

HiYoga Basic
Tällä tunnilla käydään läpi perinteisiä joogaliikkeitä, eli tehdään muun muassa seisoma- ja istumasarjoja, eteen- ja taaksepäin taivutuksia sekä kiertoja. Tällä tunnilla tulee tutuksi aurinkotervehdys, joka on usein dynaamisen harjoittelun perusliike.

Lue lisää HiYoga Basicista

HiYoga Recover
Recover on yksi nimikkotunneistamme. Se on suunniteltu kaikille niille, joilla on erityistarpeita vartaloonsa ja terveyteensä liittyen.

Lue lisää HiYoga Recoverista

Gentle Flow
Gentle Flow on Flow-tunneista rauhallisin ja hyvä vaihtoehto dynaamisen joogan harrastamiseen.

Lue lisää Gentle Flow’sta

Ashtanga Primary Led
Ohjatulla Ashtanga Primary Led -tunnilla käymme läpi ensimmäisen sarjan ohjaajan opastaessa tarpeen mukaan. Sarja alkaa aurinkotervehdyksestä, jonka jälkeen siirrytään seisoma- ja istumaliikkeisiin, eteen- ja taaksepäin taivutuksiin, kiertoihin ja pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin.

Lue lisää Ashtanga Primary Led -tunnista

Hatha Yoga
Hatha-tunnilla opitaan fyysiset perusharjoitukset rauhallisessa tahdissa ja tehdään seisoma- ja istumaliikkeitä, eteen- ja taaksepäin taivutuksia, kiertoja, tasapainoharjoituksia ja pää alaspäin tehtäviä liikkeitä. Tunnilla keskitytään liikkeiden turvalliseen suorittamiseen ja välineiden oikeaoppiseen käyttöön ohjaajan opastuksella.

Lue lisää Hatha Yogasta

Haluan lisätä HiYoga -tunnit jäsenyyteeni

Päivitä jäsenyys