HiYoga Vinyasa

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

HiYoga Vinyasa on vaativa hyvän mielen joogatunti, jossa keskitytään yhdistämään joogahengitys eri asanoihin. Tunti kehittää sekä liikkuvutta että voimaa ja sinua ohjaa sertifioitu joogaopettaja.

Vinyasa Flow Yoga on dynaaminen sujuvasti etenevä hyvän mielen joogatunti. Se on joogahengityksen ja asanat yhdistävä kehoa ja mieltä tasapainottava harjoitus, jossa liikkeet vaihtuvat säännölliseen rytmikkääseen tahtiin. Tunti etenee vaativuudeltaan asteittain asanasta toiseen päätyen usein yhteen haastavampaan asentoon. Kaikilla tunneilla sinua ohjaa sertifioitu Vinyasa  Flow Yoga -opettaja.


Vinyasa -järjestelmän kehittäjänä pidetään Krishnamacharyaa - yhtä Intian joogatradition guruista.  Kirjassaan "Yoga Makaranda" hän painottaa Vinyasa -liikkeiden tärkeyttä läpi koko joogaharjoituksen sekä niiden merkitystä sarjan sujuvuuden kannalta . Ashtanga Vinyasa Yoga -tyylisuunnan luojan - joka oli yksi Krishnamacharyan oppilaista - ansioista Vinyasa -tekniikasta kehittyi suuri inspiraation lähde monille joogan harrastajille sekä joogaopettajille ympäri maailmaa. Vinyasa Flow Yoga  -tunnilla sarja voi kuitenkin ohjaajan mukaan vaihdella tunnista tuntiin, kun Ashtanga Vinyasa Yoga -tunnilla joogasarja asanoineen taas on ohjaajasta riippumatta aina sama.


Vinyasa Flow Yoga voi pitää sisällään vaikutteita useista eri joogan tyylisuunnista. Tunneille onkin siksi luonteenomaista, että ne eivät koskaaan ole sisällöltään täysin samanlaisia. Silloin keskityt enemmän joogaopettajan sinulle antamiin ohjeisiin ja se tarjoaa sinulle erinomaisen haasteen, mutta myös mahdollisuuden hyvään ja vahvaan läsnäoloon läpi koko tunnin. Tunti parantaa liikkuvuttasi ja kehittää voimaa.

*HiYoga sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

VASTAAVANLAISIA HIYOGA-TUNTEJA

HiYoga Ashtanga Primary Led

Ashtanga on fyysisesti vaativa harjoittelumuoto, josta saa palkinnoksi voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä, keskittymiskykyä ja kehon ja mielen kirkkautta. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

VASTAAVANLAISIA HIYOGA-TUNTEJA

HiYoga Yin Yoga

Yin-jooga on rauhallinen ja meditatiivinen joogamuoto, joka perustuu taolaiseen yin ja yang -ajatteluun. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.