HiYoga Strong

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

HiYoga Strong on yksi omista tunneistamme, joka on kehitetty sinulle, joka etsit puhtaasti fyysisiä haasteita. Tunti on oiva vastapaino ja lisä joogan harrastajille. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tunti on Movement -kulttuurista vaikutteita ottava tunti, jossa harjoitellaan voimaa, liikkuvuutta, koordinaatio, kehonhallintaa monipuolisesti kehonpainolla. Strongin harjoitteet parantavat kehon kykyä liikkua vahvasti, hallitusti ja sulavasti. Tunnin aikana keskitymme tasapaino- ja voimaharjoituksiin ja niiden lukuisiin toistoihin sekä dynaamisiin ja leikkisiin liikkeisiin. Varaamme aikaa vaikeiden asentojen perinpohjaiseen opetteluun. Tietoisuus seuraa mukana kehon kehittyessä.

Näiden tuntien innoituksen lähteitä ovat Movement-kulttuuri sekä liiketerapia ja joogatekniikoiden työpajat. Tavoitteena on oppia tuntemaan itsensä ja kehonsa hauskojen ja haastavien harjoitusten kautta.

*HiYoga sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

Vastaavanlaisia HiYoga-tunteja

Täydennä harjoitteluasi HiYoga-tunneilla

HiYoga Gentle Flow

Gentle Flow on Flow-tunneistamme rauhallisin ja hyvä vaihtoehto ja helppo tapa saada iloa dynaamisesta joogasta. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi