HiYoga Restorative

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Flexibility

Tasapaino

Restorative tarkoittaa ”palauttavaa”, ja nimensä mukaisesti tässä joogatunnissa on kyse sekä fyysisestä että psyykkisestä palautumisesta. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tämä on kevyt ja rauhallinen joogamuoto, jossa painopisteessä ovat tietoisuus ja rentoutuminen. Tavoitteena on saavuttaa rauhaa ja tasapaino sekä kehossa että mielessä. Käytämme tämän tunnin aikana mindfulness-tekniikoita, yksinkertaisia hengitysharjoituksia ja rauhallisia fyysisiä harjoituksia, joilla kehoa huolletaan ja kuntoutetaan.

Keskitymme erityisesti lantioon, selkään ja hartioihin, mutta yleisenä painopisteenä ovat kehon ja mielen toimintakyvyn parantaminen. Harjoittelemme valppaina ja tarkkaavaisesti ja pyrimme kehittämään kehontuntemusta ja kykyä olla läsnä. Restorative-jooga sopii kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan kehonsa paremmin ja jotka haluavat rauhoittaa energiatasojaan ja ovat stressaantuneita tai kokevat ahdistuneisuutta arjessa.

Restorative-jooga sopii kaikille, jotka tarvitsevat irtioton arjesta. Restorative-jooga selkeine rentouttavine ja virkistävine vaikutuksineen on lahja kaikille, jotka etsivät kokonaisvaltaista suhdetta terveyteen ja hyvinvointiin.

*HiYoga sisältyy erikoistuntipakettiin ja maksaa + 11,90 €/kk. Tämän jälkeen pystyt osalistumaan kaikille erikoistunneillemme: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Jos haluat päivittää jäsenyyttäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai lähimpään keskukseesi. 

Vastaavanlaisia HiYoga-tunteja

HiYoga Recover

HiYoga Recover on yksi itse kehittämistämme harjoituksista, joka on laadittu kaikille, joilla on erityistarpeita tai joiden keho ja terveys tarvitsevat erityishuomiota. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Täydennä harjoitteluasi HiYoga-tunneilla

HiYoga Gentle Flow

Gentle Flow on Flow-tunneistamme rauhallisin ja hyvä vaihtoehto ja helppo tapa saada iloa dynaamisesta joogasta. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi