HiYoga Hatha Yoga

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Hatha on kaikille sopiva klassinen joogamuoto. ”Ha” tarkoittaa aurinkoa ja ”tha” tarkoittaa kuuta. Hatha-joogassa kyse on tasapainon löytämisestä näiden kahden ja muiden täydentävien elementtien, kuten miehisen/naisellisen, kovan/pehmeän ja aktiivisuuden/levon välillä. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Hatha-tunnilla opimme perusharjoitukset rauhalliseen tahtiin – seisoma- ja istuma-asennot, taivutukset eteenpäin ja taaksepäin, kiertoasennot sekä ylösalaisin suoritettavat asennot. Keskitymme asentojen turvalliseen suorittamiseen, virheasentojen korjaamiseen ja oikeaan välineiden käyttöön. Kuten aina joogassa, tiedostamme hengityksen ja olemme läsnä. Tämä harjoitus vaikuttaa stressiä vähentävästi ja tuottaa keveyden ja selkeyden tunteen sekä kehoon että mieleen.

Hatha-joogasta saa tärkeitä työkaluja, jotka auttavat voimaan arjessa hyvin sekä fyysisesti että psyykkisesti: voimaa, tasapainoa, notkeutta, keskittymiskykyä, itsereflektiota ja rentoutumiskykyä. Tämä on hyvä aloituspiste omalle joogamatkalle. Soveltuu myös perusteiden kertaamiseen.

*HiYoga sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

Vastaavanlaisia HiYoga-tunteja

Täydennä harjoitteluasi HiYoga-tunneilla

HiYoga Recover

HiYoga Recover on yksi itse kehittämistämme harjoituksista, joka on laadittu kaikille, joilla on erityistarpeita tai joiden keho ja terveys tarvitsevat erityishuomiota. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi