HiYoga Gentle Flow

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Flexibility

Tasapaino

Gentle Flow on Flow-tunneistamme rauhallisin ja hyvä vaihtoehto ja helppo tapa saada iloa dynaamisesta joogasta. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tällä tunnilla teemme seisoma-, istuma- ja makuuharjoituksia vahvasti läsnä ollen. Varaamme tunnin aikana aikaa välineiden, kuten vöiden ja bolstereiden käyttöön niin, että fyysiset harjoitukset mukautetaan parhaalla tavalla yksilön tarpeisiin.

Biodynamiikka, eli kehon liikeoppi, on keskeinen tekijä harjoituksissa. Jokaisella tunnilla keskiössä ovat selän, hartioiden, lonkkien, lantion liike ja vakaus ja tavoitteena on lisätä ymmärrystämme siitä, miten kehomme toimii ja reagoi.

Keveä arkifilosofia elämästä joogamatolla ja sen ulkopuolella on luonnollinen osa tätä pehmeää joogatuntia.

*HiYoga sisältyy erikoistuntipakettiin ja maksaa + 11,90 €/kk. Tämän jälkeen pystyt osalistumaan kaikille erikoistunneillemme: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Jos haluat päivittää jäsenyyttäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai lähimpään keskukseesi. 

Vastaavanlaisia HiYoga-tunteja

HiYoga Recover

HiYoga Recover on yksi itse kehittämistämme harjoituksista, joka on laadittu kaikille, joilla on erityistarpeita tai joiden keho ja terveys tarvitsevat erityishuomiota. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Täydennä harjoitteluasi HiYoga-tunneilla

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi