HiYoga: Joogaa ihanteellisessa ympäristössä

ELIXIA-jäsenenä voit hyödyntää HiYogan laajaa joogavalikoimaa. Joogaan liittyy liikuntamuotona myös henkinen ulottuvuus. Yhä kiireisemmäksi muuttuvassa maailmassa on hyvä olla paikka, jossa voi löytää sisäisen rauhan ja tutkiskella itseään.

Ihana tunne myös ennen ja jälkeen joogan

ELIXIAlla on viihtyisä HiYoga-joogastudio Majorstuassa Oslossa. Lisäksi meillä on HiYoga-in-studiot Karlsrudissa ja Schoussin aukiolla Oslossa sekä Nesttunissa ja Vestkantenisa Bergenissä. Suomessa HiYoga-salit rakentuvat ELIXIA Alexiumiin ja Länsiväylään. HiYoga-tunteja pitävät kokeneet ohjaajat kauniissa ja viihtyisissä tiloissa. Tilat on suunniteltu ja sisustettu toimiviksi ja rauhallisiksi. Käytössä on tyylikkäitä pukutiloja ja useita saleja, joissa on ihanteellinen lämpötila ja ilmankosteus.  Täältä löydät kaikki tarvittavat välineet, kuten joogapalikat, -remmit ja -tyynyt, sekä kahvilan, joka tarjoilee tuorepuristettua mehua ja terveellisiä välipaloja.

Monet joogakeskukset tarjoavat vain sitä joogasuuntausta, johon sen ohjaajat ovat sertifioituneet, mutta HiYoga tarjoaa laajan valikoiman eri joogalajeja, kuten Ashtanga, Hatha, Yin Yoga, Strong ja Vinyasa.

– Ohjaajat ovat oman suuntauksensa sertifioituja opettajia, selittää Anita Hegge, joka on HiYogan General Manager. 

– Meillä saat siis kaiken irti joogaamisesta, olitpa jo kokenut Astanga-joogaaja, joka on harjoitellut Mysore-tunneilla, tai aloittelija, joka haluaa seurata ohjaajaa.

Aloitin joogan ELIXIAssa ja siirryin ohjaajan mukana HiYogaan. Nyt harrastan joogaa 4–5 päivänä viikossa, ja HiYogasta on tullut oma pyhäkköni. Kun astun ovesta sisään ja kuulen hiljaisen musiikin ja koen paikan hengellisyyden, rauhoitun heti. Kristin (46)

Jooga yhdistettynä muuhun harjoitteluun

Monet ELIXIA-jäsenet yhdistävät joogan muihin treenimuotoihin. 

– Jos harrastat Crossfitiä tai juoksua, jooga on paras tapa saada lisää notkeutta ja liikkuvuutta esimerkiksi lantioon, Hegge sanoo. Lisäksi joogassa myös pienet lihasryhmät vahvistuvat, ja se lisää nilkkojen, ranteiden ja olkapäiden vakautta. Hengittäminen ja keskittyminen ovat hyvin tärkeä osa joogaa. Monelle näistä on hyötyä myös muissa lajeissa.

Aloita joogaelämäsi HiYogassa

HiYoga ei ole suljettu kerho, jossa sinun odotettaisiin harjoittelevan päivittäin auringonnoususta asti tai seisovan käsilläsi.  Anita Hegge sanoo, että joogan harrastaminen sopii kaikille. Oikea joogalaji löytyy rohkeasti kokeilemalla. ELIXIAn kokeneet ohjaajat opastavat valinnassa mielellään. HiYoga Basicista kannattaa aloittaa, koska se on hyvä johdatus sekä joogan henkiseen että fyysiseen puoleen.

Monet uskovat olevansa liian kankeita joogaamaan, mutta Hegge huomauttaa, että kannattaa aloittaa juuri sen takia, että tulisi notkeammaksi – ja lähtötilanteesta riippumatta monet edistyvät hyvin. Hegge korostaakin, että jooga sopii aivan kaikille. Joogan ei tulisi olla tehorysäys tammikuussa, vaan elämänpituinen harjoitus. Joskus se voi tarkoittaa sitä, että vain makaat sängyssä ja hengität. Toisella kertaa voit joogata dynaamisesti haastavat 90 minuuttia.

Haluan tilata uusia harjoittelukokonaisuuksia.

Päivitä

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi