HiYoga Basic

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

HiYoga Basic on itse kehittämämme harjoitus, joka on hyvä johdanto dynaamiseen joogaan. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tunnin aikana esitellään perinteiset asennot: seisoma-, istuma- ja makuulla tehtävät asennot, taivutukset eteen- ja taaksepäin, kiertoasennot sekä ylösalaisin suoritettavat asennot. Tutustumme perusteellisesti aurinkotervehdykseen, joka on tunnusomainen dynaamiselle joogaharjoitukselle.

Tunnin aikana tutkimme, miten voimme muokata eri asentoja ja miten voimme yhdistää ne yhtäjaksoiseksi harjoitteeksi. Hengitys on keskeisessä roolissa kaikissa joogalajeissa, mutta erityisesti dynaamisessa joogassa. Siksi tutkimme tietoisesti omaa hengitystämme ja opettelemme hengitystekniikoita, jotka ovat hyödyllisiä niin joogamatolla kuin sen ulkopuolellakin.

Tunti aloitetaan ja päätetään opastetulla rentoutuksella.

HiYoga Basic sopii ensisijaisesti aloittelijoille, mutta sopii hyvin myös edistyneille, jotka haluavat oppia lisää fyysisen joogaharjoittelun tärkeimmistä tekniikoista ja perusperiaatteista.

*HiYoga sisältyy treenikonseptipakettiin ja maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen pystyt osallistumaan kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Jos haluat päivittää jäsenyyttäsi, voit tehdä sen Omien sivujesi kautta. 

Vastaavanlaisia HiYoga-tunteja

HiYoga Hatha Yoga

Hatha on kaikille sopiva klassinen joogamuoto. ”Ha” tarkoittaa aurinkoa ja ”tha” tarkoittaa kuuta. Hatha-joogassa kyse on tasapainon löytämisestä näiden kahden ja muiden täydentävien elementtien, kuten miehisen/naisellisen, kovan/pehmeän ja aktiivisuuden/levon välillä. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Täydennä harjoitteluasi HiYoga-tunneilla

HiYoga Restorative

Restorative tarkoittaa ”palauttavaa”, ja nimensä mukaisesti tässä joogatunnissa on kyse sekä fyysisestä että psyykkisestä palautumisesta. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi