HiYoga Ashtanga Primary Led

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Flexibility

Tasapaino

Ashtanga on fyysisesti vaativa harjoittelumuoto, josta saa palkinnoksi voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä, keskittymiskykyä ja kehon ja mielen kirkkautta. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Ashtanga on kansainvälisesti tunnustettu vinyasa-joogan muoto: fyysisiä joogaliikkeitä, jotka suoritetaan yhtäjaksoisesti synkronisoidun hengityksen tahtiin. Ashtangajoogassa liikkeet on koottu määrätyssä järjestyksessä oleviksi sarjoiksi. Käymme ashtanga-tunnin aikana läpi ensimmäisen sarjan opettajan ohjeiden mukaan. Sarja alkaa aurinkotervehdyksellä ja jatkuu seisoma- ja istuma-asennoilla, taivutuksilla eteenpäin ja taaksepäin, kiertoasennoilla sekä ylösalaisin suoritettavilla asennoilla. Kaikki asennot pidetään viiden tai useamman hengityksen ajan ja yhdistetään yhtäjaksoiseen liikkeiden jatkumoon. Aloitamme ja lopetamme lyhyellä lausunnalla. 

*HiYoga sisältyy erikoistuntipakettiin ja maksaa + 11,90 €/kk. Tämän jälkeen pystyt osalistumaan kaikille erikoistunneillemme: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Jos haluat päivittää jäsenyyttäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai lähimpään keskukseesi. 

Vastaavanlaisia HiYoga-tunteja

Täydennä harjoitteluasi HiYoga-tunneilla

HiYoga Yin Yoga

Yin-jooga on rauhallinen ja meditatiivinen joogamuoto, joka perustuu taolaiseen yin ja yang -ajatteluun. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi