Ohjaajat ja musiikki

Alan parhaat ohjaajat ja house-musiikin ikonin Stonebridgen laatima musiikki inspiroivat sinua jaksamaan täysillä koko treenin ajan.

Musiikki STONEBRIDGElta

Voimme ylpeillä sillä, että Build’n Burn -treenien musiikki on house-musiikin ikonin Stonebridgen valikoimaa. Valloitettuaan musiikin valtavirran esimerkiksi Robin S:n, Texasin, Missy Elliottin, Madonnan ja Ne-Yon kaltaisille artisteille tekemillään remix-teoksillaan, Grammy-palkintoehdokkuuksia saanut artisti, tuottaja ja DJ StoneBridge on hidastanut tahtia. StoneBridge on vienyt ainutlaatuisen seksikkään, grooven täyteisen house-brändinsä yleisöille kaikkialla maailmassa. StoneBridge on juuri julkaissut klassisen ‘Put ‘Em High’ -albumin, jonka kuumat vuoden 2016 remixit nousevat listoilla kaikkialla maailmassa, ja hän esiintyy huippulavoilla ympäri maailman ja on vakituinen vieras useilla klubeilla kuten Lontoon Ministry of Soundissa ja San Franciscon Ruby Skyessa.

Ammattilaisten luoma, ammattilaisten valmennuksessa

ELIXIAlla on Pohjoismaiden parhaita ohjaajia. Jokainen Build’n Burn -ohjaaja on pätevöity ELIXIA-huippuohjaaja tai personal trainer. Heillä kaikilla on mittavasti kokemusta erilaisten treeniformaattien valmennuksesta ja heillä on Build’n Burn -ohjaajalisenssi. Ohjaajien pätevyys takaa, että saat loistavaa valmennusta treeneissäsi.

*Build'n Burn sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

Haluan lisätä treenipaketin jäsenyyteeni.

Päivitä

Lue lisää Build’n Burn -harjoittelusta

Build’n Burn kokemuksena

Build‘n Burn tarjoaa kaiken tarvitsemasi treenin 45 minuutissa. Taitavat valmentajamme opastavat 16–20 hengen pienryhmissä sinut läpi intensiivisen, mutta helpon treenin, jossa harjoitetaan sekä voimaa että kestävyyttä intervalliharjoitusten muodossa.

Mihin Build’n Burn perustuu?

Build’n Burn -treeni perustuu fysiologisiin peruskäsitteisiin – maksimaalisen kunnon ja energiankulutuksen tuottaviin intervalliharjoituksiin sekä lihasten voimaa harjoittaviin liikkeisiin.

Ohjaajat ja musiikki

Alan parhaat ohjaajat ja house-musiikin ikonin Stonebridgen laatima musiikki inspiroivat sinua jaksamaan täysillä koko treenin ajan.