Build'n Burn

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Terästä harjoitteluasi intensiivisellä ja täydellisellä treenillä, jossa taitavat valmentajamme tukevat harjoitteluasi, ja joka tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyvän mielen. Build‘n Burn tarjoaa kaiken tarvitsemasi treenin 45 minuutin harjoituksena. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Build ’n Burn -tunnit koostuvat monipuolisesta yhdistelmästä voima- ja kestävyysintervalleja. Hyväksi havaittuihin harjoitusmenetelmiin perustuva konsepti tehostaa rasvanpolttoa ja parantaa kestävyyttä. Tarkkaan suunnitellut lihaskunto-ohjelmat kehittävät myös lihasvoimaa tehokkaasti. Sykevyön avulla voit seurata sykkeen pysymistä tavoitealueella, joten saat treenaamisesi intensiteetistä välitöntä palautetta. Build’n Burn -ohjaajat ovat tarkkaan valikoituja ja koulutettuja. Heillä on pitkä kokemus myös muiden lajien ohjaamisesta sekä Build ’n Burn -lisenssi. Ohjaajat odottavat, että sinä annat kaikkesi, ja tukevat ja haastavat sinua silloin, kun sitä tarvitset. Harjoitukset voivat tuntua rankoilta ja kovilta, mutta ohjaaja on aina paikalla tsemppaamassa.

– Tämä on rankkaa, hauskaa ja motivoivaa treenaamista, sanoo Build’n Burn -konseptivastaava Kine Stensrud.

Tunneille otetaan vain 16–20 osallistujan ryhmä, mikä takaa tiiviin henkilökohtaisen ohjauksen. Harjoittelu tapahtuu Build ’n Burn -tilassa, jossa osallistujilla on käytössään oma Skill Mill -juoksumatto, TRX, soutulaite, kahvakuulia ja painoja. Tunnetut DJ:t ovat miksanneet konseptissa käytettävän musiikin, joten.

*Build'n Burn sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

Vastaavanlainen tunti

Crosstraining

Crosstraining on kova treeni, jonka aikana haastat kehosi kestävyyskuntoa sekä voimaa.

Täydennä harjoitteluasi

FLX

Istutko paljon työpäiväsi aikana? Ovatko takareidet kireät ja selkä väsynyt? FLX-ryhmäliikuntatunti on liikkuvuusharjoittelua koko keholle. Tältä tunnilta saat apua myös voimaharjoittelun liikelaajuuksiin.

Haluan lisätä treenipaketin jäsenyyteeni.

Päivitä

Lue lisää Build’n Burn -harjoittelusta

Build’n Burn kokemuksena

Build‘n Burn tarjoaa kaiken tarvitsemasi treenin 45 minuutissa. Taitavat valmentajamme opastavat 16–20 hengen pienryhmissä sinut läpi intensiivisen, mutta helpon treenin, jossa harjoitetaan sekä voimaa että kestävyyttä intervalliharjoitusten muodossa.

Mihin Build’n Burn perustuu?

Build’n Burn -treeni perustuu fysiologisiin peruskäsitteisiin – maksimaalisen kunnon ja energiankulutuksen tuottaviin intervalliharjoituksiin sekä lihasten voimaa harjoittaviin liikkeisiin.