Harjoittelu

Voimme ylpeinä sanoa, että ELIXIA tarjoaa erittäin monipuolisen ja viimeisimpiä trendejä sisältävän ryhmäliikuntatarjonnan, Personal Training -palveluita ja yli 100 erilaista treeniä, joiden avulla voit harjoitella missä ja milloin haluat. Meillä on varmasti jotain, mikä sopii juuri sinulle!

Treenaa ryhmässä

Tarjoamme monipuolisen valikoiman tehokkaita treenejä, joissa ryhmäliikuntaohjaajamme tai Personal Trainerimme ohjaavat ja motivoivat sinua parhaaseen suoritukseesi. Tarjoamme myös ainutlaatuisia treenikonsepteja, jotka vievät harjoittelusi kokonaan uudelle tasolle!


Treenaa ammattilaisen kanssa

Tarvitsetko lisämotivaatiota tai onko sinulla jokin tietty tavoite, johon haluat päästä? Meiltä löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit, jotka auttavat sinut kohti tavoitettasi joko yksilö- tai pienryhmäohjauksessa.


Treenaa itsenäisesti

Jos haluat harjoitella itsenäisesti, löydät liikuntakeskuksistamme siihen erinomaiset puitteet. Voit myös harjoitella missä ja milloin vain haluat online-palveluidemme parissa.


Motivaatiota harjoitteluun

Tutustu treenisuosituksiimme ja löydä sinulle paras tapa harjoitella joko yksin, ystäviesi, työtovereidesi tai perheesi kanssa.


Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Kiinnostaako jäsenyys?

Jätä meille yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää jäsenyydestämme.

Nimi
Puhelin
Valitse sinulle sopivin keskus
 

ELIXIA Magazine


;