Uusi konsepti

Löydät meiltä nyt joustavat jäsenyydet ja työntekijäsi maksavat vain palveluista, joita käyttävät.

Uusi konsepti yrityksille

Mieti, miten mukavaa olisi, jos työnantajasi auttaisi sinua liikkumaan ja treenaamaan enemmän. Monet yritykset tukevat työntekijöiden liikkumista taloudellisesti, antavat työntekijöiden liikkua työajalla tai sallivat treenaamisen työpaikalla. Tutkimusten mukaan työntekijät arvostavat näitä etuja, ja ne saavat työntekijät suhtautumaan yritykseen myönteisemmin. Ne parantavat myös työilmapiiriä ja luovat yhteishenkeä. Unohtamatta tietenkään sitä, että tutkimukset ovat laajasti osoittaneet säännöllisen liikunnan edistävän terveyttä kaikkein parhaiten. ELIXIA toi syksyllä 2016 markkinoille täysin uuden konseptin, joka on suunnattu yritysasiakkaille. Konsepti on jo nyt osoittautunut tehokkaaksi, suosituksi ja helposti toteutettavaksi.

ELIXIA Corporate -asiakkaana yritys saa käyttöönsä oman palveluneuvojan, joka räätälöi harjoittelu- ja motivointiohjelmat työntekijöille ja määrittelee, millä tasolla työntekijät ovat harjoitteluhistoriansa perusteella.

Lue lisää yrityspalveluistamme tästä.

Olemme sinuun pian yhteydessä!

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä. Niin voimme  kertoa yritysjäsenyyden eduista ja voit liittyä jäseneksi vaikka heti.

Etunimi
Sukunimi
Numero
Sähköposti
Keskus
Työnantaja
Mitä asiasi koskee?