Esittelyssä: PT Corner

PT Cornerista löydät inspiroivia vinkkejä harjoittelusi tehostamiseksi. Kuukausittain julkaistavissa artikkeleissa Riku Torkkeli tutustuttaa lukijat eritasoisten treenaajien kohtaamiin haasteisiin ja antaa neuvoja treenitehojen lisäämiseksi turvallisesti.

SATS ELIXIA Yrityspalvelut kävi haastattelemassa Rikua alkavaan PT Corner –projektiin liittyen:

Kuka olet?

Olen Riku Torkkeli, 38-vuotias personal trainer ja fysioterapeutti. Olen toiminut alalla valmennus- ja koulutustehtävissä lähes 15 vuotta ja nykyisin työskentelen ELIXIA Itäkeskuksessa.

Mikä on parasta työssäsi ?

Työskentely terveyden ja liikunnan parissa on minulle kutsumusammatti ja parasta työssäni on ihmisten auttaminen ja elämän laatua parantavien muutosten näkyminen ihmisten hyvinvoinnissa. Samalla on tietysti hyvä syy pysyä kunnossa itsekin.

Minkälaisena harjoittelupaikkana näet ja koet ELIXIAn ?

ELIXIAt ovat liikuntakeskuksia, jotka sopivat aidosti jokaiselle liikkujalle ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Meillä on upeat tilat, motivoiva ilmapiiri ja ammattimaiset ohjaajat niin salilla kuin ryhmäliikunnassa.

Mitä muuta mahtuu elämääsi kuin oma harjoittelu ja muiden valmentaminen?

Liikunta on suurin syy siihen, että jaksan pyörittää hektistä arkea ja tehdä töitä myös laulajana oman levymerkkini kautta.

Facebookistä löytyy musiikkisivuni:

https://fi-fi.facebook.com/riku.torkkeli.official

PT Corner starttaa ensimmäisen artikkelin muodossa helmikuussa. Toivottavasti viihdyt Rikun ja Yrityspalveluiden seurassa!