Personal Training -palvelut yrityksille

Personal Trainer ylläpitää motivaatiota sekä auttaa asettamaan ja saavuttamaan treenitavoitteet. Personal Training -valikoimamme yrityksille sisältää neljä erilaista PT-palvelua, joiden avulla henkilöstön motivointi ei koskaan ole ollut näin helppoa! Lue lisää eri vaihtoehdoista ja ota yhteyttä.

22. Toukokuu 2022

1. PT ONLINE

PT Online -palvelun avulla asiakasyritys voi aktivoida ja liikuttaa henkilöstöään uudella ja monipuolisella tavalla, riippumatta henkilöstön työpaikan sijainnista tai liikuntakokemuksesta. Palvelu soveltuu kaikille ja palvelun sisältö räätälöidään asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Palvelun ohjaajina toimivat ELIXIAn kokeneimmat ja pätevimmät Personal Trainerit.

Yritykselle nimetään yksi Personal Trainer, joka on vastuussa koko palvelujakson toteutuksesta. Personal Trainer suunnittelee ja toteuttaa koko palvelujakson sisällön. Sisältö räätälöidään asiakasyrityksen tarpeiden mukaan esim. seuraavien teemojen ympärille:

  • Taukoliikunta

  • Liikkuvuusharjoitteet

  • Ergonomia

  • Palautuminen ja rauhoittuminen

  • Stressinhallinta

  • Mielen hyvinvointi

PT Online -palvelu mahdollistaa koko henkilöstön aktivoinnin, paikkakunnasta riippumatta. Palvelu varmistaa tasapuoliset liikuntapalvelut ja mahdollistaa matalankynnyksen liikkumisen koko henkilöstölle. Palvelu motivoi sekä passiivisia että aktiivisia liikkujia.

Työnantajan on helppo hallinnoida palvelua. Palvelu toteutetaan yrityksen käytössä olevan viestintäalustan välityksellä (esim. Microsoft Teams). Palvelujakson pituus on räätälöitävissä ja se sisältää yrityksen valitseman määrän tapahtumakertoja. Yhden tapahtumakerran pituus on 15 – 30min.

Pyydä tarjous

2. PT-YKSILÖVALMENNUS

Haluatteko liikuttaa henkilöstöänne yksilöllisesti? Tämä onnistuu parhaiten PT-yksilövalmennuksen avulla. Yrityksellä on mahdollisuus ostaa joko yksittäisiä Personal Training -harjoituskertoja tai kokonaisia treenijaksoja, joissa ELIXIAn auktorisoidut Personal Trainerit auttavat yksittäistä työntekijää harjoittelussa tavoitteesta ja lähtötasosta riippumatta. Olipa hänen tavoitteenaan olla aktiivisempi arjessa, palautua loukkaantumisesta tai kehittää harjoitustekniikkaa, meiltä löydätte varmasti sopivan vaihtoehdon.

Personal Trainer (PT) on henkilökohtainen valmentaja, liikunnanalan ja valmentamisen ammattilainen, joka auttaa tehokkaasti treenitavoitteiden saavuttamisessa. Lue lisää PT-palveluista.

Pyydä tarjous

3. PT-RYHMÄVALMENNUS

Harjoittelu yhdessä omien työkavereiden kanssa antaa lisää motivaatiota ja kannustaa kohti yhteisiä tavoitteita. Pienryhmäharjoittelu on kivenkovaa ja tehokasta treeniä, josta saa varmasti näkyviä tuloksia.

Treenisisältö räätälöidään yritysryhmän toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Ryhmäkoko on 3–12 osallistujaa, ja yksi treenikerta on 55 minuuttia.

Pyydä tarjous

4. KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Kehonkoostumusmittaus järjestetään tapahtumana yrityksen tiloissa, jolloin koko henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua mittaukseen. Kehonkoostumusmittauksen avulla saadaan nopeasti yksityiskohtaista ja hyödyllistä tietoa, ja mittauksen raportti käydään läpi yhdessä liikunnan-ammattilaisen kanssa.

Kehonkoostumusmittaus toimii hyvänä motivaattorina kohti terveellisempien elämäntapojen noudattamista, ja mittaustulokset toimivat hyvänä taustana henkilökohtaisen liikunta- ja ravitsemusohjelman suunnittelussa.

Pyydä tarjous