ELIXIA liikuntapalvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille laajan valikoiman erilaisia palveluita ja tuotteita, joita ohjaa markkinoiden ammattitaitoisin ja inspiroivin henkilökunta. Tarjoamme myös toimialan johtavat digitaaliset palvelut yritysten henkilökunnan tavoitteiden tueksi.

1. ELIXIA LIIKUNTAPALVELUT ETÄNÄ - Yritysliikuntaa verkossa koko henkilöstölle

  • Mentra by SATS -verkkovalmennusalusta: Monipuolista liikuntaa yrityksen koko henkilöstölle asuinpaikasta, liikuntakokemuksesta tai tavoitteesta riippumatta! 
  • PT Online -palvelu: PT Online -palvelu auttaa ja aktivoi yrityksen henkilöstöä liikuntaan ja elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä.

2. PERSONAL TRAINER PALVELUT YRITYKSILLE - PT auttaa saavuttamaan tavoitteet!

  • Personal Trainerimme auttavat yrityksen henkilöstöä, niin yksilöinä kuin ryhmänäkin, tavoitteesta ja lähtötasosta riippumatta! Lue lisää tästä.

3. Ryhmäliikuntatunnit yrityksille - Liiku yhdessä oman työporukan kanssa!

4. YRITYSEDUT JÄSENYYKSIIN

ELIXIAn asiakasyrityksillä on mahdollisuus saada alennusta ELIXIA jäsenyyksistä. Yritysalennuksen edellytyksenä on voimassa oleva ELIXIA Liikuntapalvelusopimus (esim. yrityksellä on voimassa oleva ELIXIA Online Training -palvelusopimus).

Kokonaisuudet tukevat toinen toisiaan ja yrityksellä on mahdollisuus turvata se, että jokainen liikunnasta kiinnostunut, asuinpaikasta ja liikuntakokemuksesta riippumatta, pääsee liikkumaan. Kysy lisää!

Olemme sinuun pian yhteydessä

Täytä alle yhteystietosi ja lähetä lomake. Olemme teihin yhteydessä kertoaksemme lisää ELIXIA Yrityspalveluista ja erilaisista harjoittelumahdollisuuksista.

Yritys
Etunimi
Sukunimi
Puh.nro
Keskus
E-mail
Miten voimme auttaa?