ELIXIA liikuntapalvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille laajan valikoiman erilaisia palveluita ja tuotteita, joita ohjaa markkinoiden ammattitaitoisin ja inspiroivin henkilökunta. Tarjoamme myös toimialan johtavat digitaaliset palvelut yritysten henkilökunnan tavoitteiden tueksi.

1. ELIXIA Yrityssopimus

Lue lisää tästä!

2. ELIXIA Ryhmäliikunta

Yrityksen henkilöstölle räätälöity oma ryhmäliikuntatunti ELIXIA-liikuntakeskuksen tiloissa. Tunnin sisällössä otetaan huomioon ryhmän kuntotaso ja osaaminen. ELIXIA Ryhmäliikunnan tavoitteena on viettää mukava liikuntahetki tutun työporukan kesken ja samalla tutustua ELIXIA liikuntakeskuksen tarjoamiin harjoittelumahdollisuuksiin.

Yrityksellä on mahdollisuus ostaa myös jatkuva viikkotunti haluamalleen ajanjaksolle.

  • Ryhmäkoko 10 – 40 osallistujaa.
  • Ryhmäliikuntatunnin kesto vaihtelee lajeittain.

Tutustu ELIXIA-ryhmäliikuntavalikoimaan tästä!

3. ELIXIA Boot Camp -kurssit

Harjoittelu yhdessä omien työkavereiden kanssa antaa sinulle lisää motivaatiota ja kannustaa kohti asettamiasi tavoitteita. Meiltä löydät useita erilaisia Boot Camp -tuotteita, sisällä ja ulkona, joissa treenaat pienryhmässä 10 kertaa yhdessä kokeneen Personal Trainerin sekä muun Boot Camp -tiimin kanssa. Pienryhmätreeni on kivenkovaa ja tehokasta treeniä, joten saat varmasti näkyviä tuloksia. Boot Camp -tuotteet ovat tarjolla kaikille ja voit osallistua, vaikka et olisikaan jäsenemme. Sinun tarvitsee vain ilmestyä paikalle, niin saat kaikkien aikojen hauskimman ja parhaan treenikokemuksen. Oletko valmis?

Yritykselle räätälöity Boot Camp
  • Kurssikokonaisuus räätälöidään yritysryhmän toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.
Improve Cardio Boot Camp
  • Improve Cardio Boot Camp – Kehitä kuntoasi ja tekniikkaasi. Haluatko oppia juoksemaan paremmin tai parantaa kuntoasi? Haluatko juosta nopeammin, olla notkeampi ja pudottaa painoa? Improve Cardio Boot Camp on tehokas treenimuoto, joka tuottaa näkyviä tuloksia riippumatta siitä, haluatko harjoitella pitkän matkan juoksua tai tehdä intervalliharjoituksia.
Lose Weight Boot Camp
  • Onko tavoitteesi pudottaa painoa ja päästä elämäsi kuntoon? Lose Weight Boot Camp -ryhmässä pääset haastamaan itseäsi ja polttamaan kaloreita päästen samalla eroon ylimääräisistä kiloista. Pienryhmätreeni Personal Trainerin johdolla on kivenkovaa ja tehokasta treeniä, joten saat varmasti näkyviä tuloksia
Get Fit Boot Camp
  • Haluatko kiinteyttää vartaloasi ja saada paremmin erottuvat lihakset? Get Fit Boot Camp tarjoaa sinulle äärimmäisen tehokasta harjoittelua, jossa pääset haastamaan itseäsi, polttamaan kaloreita ja saat lisää voimaa.

Ryhmäkoko kaikissa kursseissa on 3 – 12 osallistujaa, ja kurssin kesto 10 kokoontumiskertaa. Yksi treenikerta on 55 minuuttiia.

4. ELIXIA Kehonkoostumusmittaus

Yrityksen omissa tiloissa järjestettävä tapahtuma, jonka aikana yrityksen henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua kehonkoostumusmittaukseen. Kehonkoostumusmittauksen avulla saa nopeasti hyödyllistä ja yksityiskohtaista tietoa omasta kehonkoostumuksesta. Mittaus antaa yksityiskohtaisen raportin, joka käydään läpi yhdessä liikunnan-ammattilaisen kanssa.

Kehonkoostumusmittaus toimii hyvänä motivaattorina kohti terveellisempien elämäntapojen noudattamista ja mittaustulokset toimivat hyvänä taustana, kun suunnittelee henkilökohtaista liikunta- ja ravitsemusohjelmaa.

5. ELIXIA Online Training -palvelu yrityksille

Lue lisää tästä!

Hinnasto:

Palvelu Hinta (alv. 0 %)
ELIXIA Ryhmäliikunta 350 €/kerta
ELIXIA Boot Camp -kurssit 250 €/hlö
ELIXIA Kehonkoostumusmittaus alk. 250 €/tapahtuma
ELIXIA Online Training -palvelu yrityksille Hinnastoon tästä

 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä yrityspalvelut@elixia.fi, ja lähetämme sinulle tarjouksen!