Yoga Uutisia

ELIXIAn tavoite on olla suurin laadukkaiden joogatuntien tarjoaja koko Pohjoismaissa. Marraskuussa tulemme keskittymään joogaan, ja täten lanseeraamme neljä uutta joogatuntia 12.11. alkaen.

Jäsenenämme, sinulla on mahdollisuus osallistua sekä perinteisimmille että moderneimmille joogatunneille. Tarjoamme jo nyt laajan valikoiman erilaisia joogatunteja, mutta haluamme jatkuvasti kehittää palvelujamme kattamaan paremmin jäsentemme tarpeita. Näkemyksemme mukaan, jäsentemme kiinnostus joogaa kohtaan on kasvussa ja toivomme, että voimme lisätä jäsentyytyväisyyttä tarjoamalla entistä enemmän laadukkaita joogatunteja.  

Mitä marraskuussa tapahtuu?

YOGA HAASTE

Ajalla 12.-30.11. haastamme sinut kokeilemaan joogaa! Kun olet kampanja-ajalla käynyt neljällä joogatunnillamme, annamme sinulle lahjan! Jotta voit osallistua haasteeseen, sinun tulee ladata ELIXIA-sovellus puhelimeesi ja varata joogatunnit sovelluksemme kautta. Sovellus rekisteröi käyntisi automaattisesti ja ilmoittaa sinulle, kun olet suorittanut haasteen. Onnistuneesti suoritetun haasteen jälkeen, voit noutaa ansaitsemasi lahjan keskuksesi asiakaspalvelusta. Lahjaa ei voi vaihtaa muihin shop-tuotteisiin eikä vaihtaa rahaksi. Jos oma keskuksesi ei tarjoa joogaa, suosittelemme sinua hyödyntämään muiden keskustemme tarjontaa avoimien ovien viikon (vk 46) aikana. 

Yoga Haasteeseen osallistuminen edellyttää uuden ELIXIA-sovelluksen lataamista. Aktivoi haaste sovelluksesta ennen ensimmäisen tuntivarauksen tekemistä. Joogatunteja voit varata suoraan sovelluksesta tai nettisivujemme kautta. Nettisivuilta tehdyt varaukset kirjautuvat sovellukseen automaattisesti, kunhan Yoga Haaste on ensin otettu onnistuneesti käyttöön sovelluksesta. 

AVOIMET OVET

Vietämme avoimien ovien päiviä koko viikon, ajalla 12.-18.11. Avoimien ovien aikana voit jäsenenä käyttää vapaasti kaikkien keskustemme kuntosali- sekä ryhmäliikuntapalveluja ja ottaa myös ystäväsi sekä perheesi mukanasi treenaamaan. Jäsenenä voit tehdä ryhmäliikuntatuntivarauksen normaalisti varausjärjestelmämme kautta. Ystäväsi ovat myös tervetulleita kanssasi ryhmäliikuntatunneille, jos tunnille jää tilaa. Varausoikeus on tarkoitettu ainoastaan jäsenillemme.

20% ALENNUS CASALL -tuotteistamme

Kun ostat yhdellä ostoskerralla vähintään kaksi Casall -tuotetta marraskuun aikana, saat 20%:n alennuksen koko ostoksestasi. Loistava tilaisuus helpottaa joululahjaostoksien hankintaa ja ilahduttaa ystäviä sekä perhettä sporttisilla paketeilla!

Neljä uutta YOGA tuntiamme

YIN RELEASE

Yin Release on rauhallinen, kehon ja mielen havainnointiin perustuva tunti, joka lisää notkeutta ja rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Tunti perustuu yin-joogan periaatteille. Liikkeitä on vähän ja ne tehdään rauhassa. Asennoissa ollaan pidempään, noin 2-5 minuuttia. Lepo ja palautuminen ovat yhtä tärkeitä kuin aktiivinen liikkuminen sekä treenaaminen ja juuri tästä syystä Yin Release on kehitetty tuomaan rentoutusta lihaksille, hermojärjestelmälle, sidekudoksille ja mielelle.

> katso video tunnista

YOGA FLOW

Yoga Flow tarjoaa tasapainoisen harjoituksen ja perusteellisen sekä turvallisen johdatuksen dynaamiseen joogaan. Yoga Flow -tunnilla voit nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa sekä mieltä monin eri tavoin. Musiikki, reippaasti vaihtuvat liikkeet ja sertifioitu ohjaaja luovat kokemuksen, jota et halua jättää väliin.

> katso video tunnista

HOT YOGA RELEASE

Hot Yoga Release on erittäin rauhallinen joogatunti, joka kehittää notkeutta ja samalla lisää seesteisyyttä sekä syvää rentoutumista. Lämpimässä hot-studiossa tehdyssä harjoituksessa yhdistyy hengitys, asanat ja kehon sekä mielen tietoinen havainnointi. Lempeiden liikkeiden sekä hengitystekniikoiden avulla myös hermojärjestelmä rauhoittuu ja rentoutuu.

> katso video tunnista

HOT YOGA FLOW

Hot Yoga Flow sopii kaikille, jotka haluavat saavuttaa dynaamisen joogan hyödyt, turvallisesti hot-studiossa. Olemme kehittäneet Hot Yoga Flowsta tavallista dynaamisemman harjoituksen, joka sisältää hathajoogaan perustuvia hoivaavia liikkeitä, mutta niitä on reilusti enemmän. Tämä joogatunti kehittää ja lisää notkeutta sekä voimaa. Tunnin avulla saavutat dynaamisen joogan hyödyt ja voit nauttia ihanan hikisestä harjoituksesta.

> katso video tunnista