”Yksinäni olisin laiska”

Mari Kähkönen viihtyy haastavilla ryhmäliikuntatunneilla ja ammentaa energiaa muista treenaajista.

”Ei mitään lössyttelytunteja”, kuvailee ELIXIA Megahertsissä ja Itiksessä ryhmäliikuntatunneilla viihtyvä Mari Kähkönen omia suosikkejaan. ”Tunnit, joilla käyn, ovat mahdollisimman rääkkääviä ja niissä on hyvä meininki.”

Suosikeikseen monia vuosia ryhmäliikuntatunneilla käynyt Mari nimeää Powerstepin, Bodycombatin sekä Love2Dancen. Erityisiä tavoitteita suorituskyvyn tai ulkonäön suhteen hänellä ei ole, vaan tärkeintä on pitää peruskuntoa yllä. Liikkuminen myös vaikuttaa hänen mukaansa merkittävästi mielialaan.

”Euforian tunne on mahtava. Sen metsästämiseksi lähden aina mielelläni liikkumaan.”

Marin mielestä liikkumisen riemu tarttuu niin samoilla tunneilla käyvistä ihmisistä kuin tunnin ohjaajasta.

”Yhdessä tekeminen innostaa. Yksinäni olisin laiska. Kun luulee, että ei enää jaksa, ohjaaja kannustaa hyppäämään korkeammalle ja lyömään kovempaa. Energiankulutuksessa voi olla hirveä ero, jos ohjaaja saa kaikki mehut irti!”

ELIXIA Megahertsissä ja Itiksessä ryhmäliikuntatunteja ohjaava Irina Nordström muistaa Marin koko ohjaajanuransa ajalta.

”Mari tulee aina paikalle leveän hymyn kera ja syttyy Power Stepin kaltaisesta iloisesta ja tehokkaasta treenistä – kuten muutkin tunneilleni tulijat. Hiki, huh-huudahdukset ja ilmeet kertovat, että nyt tehdään täysillä!”

Haluan liittyä jäseneksi jo tänään.

Liity jäseneksi netissä

Yhteydenottopyyntö

Autamme sinut alkuun harjoittelussasi. Täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit myös soittaa meille numeroon 010 3099 205 (ma-to 10.00-18.00 & pe 9.00-17.00).

Nimi
Puhein
Kuntokeskus