”Treenit on helppo ottaa mukaan”

Tiina Sund nauttii sykettä nostavista ja haastavista treeneistä. Online Training mahdollistaa liikkumisen myös kiireiden keskellä.

Helsinkiläisestä omakotitalosta raikuvat rytmikäs musiikki ja liikunnanohjaajan kannustushuudot. Tiina Sund askeltaa, loikkii ja punnertaa katse sohvan käsinojalle nostetussa läppärissä. Taustalla häärää perheen viisivuotias poika, jonka hämähäkkimieslelu hyökkää välillä keskelle treenisalin virkaa toimittavaa olohuonetta.

Tiina on ollut Elixian asiakas jo vuosia. Salilla ja ryhmäliikuntatunneilla viihtyvä nainen on innostunut harjoittelemaan myös Online Training -palvelun avulla. Vanhemmuuden, töiden ja talonrakennuksen keskellä aikaa liikkumiseen on joinain päivinä helpompi löytää kotona.

”Treenit on myös helppo ottaa mukaan”, Tiina vinkkaa. Hän on tehnyt treenejä matkoilla ja mökillä – oikeastaan kaikkialla missä vain on verkkoyhteys.

”Kaverit vitsailevat, että Tiinalla on vielä jumppa tekemättä, kun muut jo availevat kuohuviinipulloja ja alkavat grillata makkaraa.”

Online Training -palvelusta löytyy parikymmentäminuuttisia treenejä niin voiman, liikkuvuuden kuin kestävyyden harjoittamiseen. Tiinan suosikkeja tunneista ovat Crosstraining ja muut nopeatempoiset, sykettä nostattavat ohjelmat. Palvelun kautta hän on myös tutustunut uusiin lajeihin.

"En ole käynyt tanssitunneilla, koska käytettävissä on vain rajallinen määrä aikaa treeneille ja on pitänyt valita monesta kivasta. Nyt olen kokeillut tanssiakin kotona ja huomannut, että etenkin street dance on superkivaa”, Tiina kertoo. Syksyllä hänet saatetaankin nähdä tanssitunneilla myös keskuksessa.

Ahkerasti liikkuva Tiina hakee liikunnasta hyvää oloa ja energiaa.

”Jos onkin ollut joku ongelma, treenin jälkeen se näyttää taas paljon pienemmältä.”

Haluan liittyä jäseneksi jo tänään.

Liity jäseneksi netissä

Yhteydenottopyyntö

Autamme sinut alkuun harjoittelussasi. Täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit myös soittaa meille numeroon 010 3099 205 (ma-to 10.00-18.00 & pe 9.00-17.00).

Nimi
Puhein
Kuntokeskus