Parempaan kuntoon 8 viikossa

Tutkimusten mukaan elämäntapojen muuttaminen kestää kahdeksan viikkoa. Haluamme tehdä elämäntapamuutoksen mahdollisimman helpoksi, ja tästä syystä olemme luoneet käyttöösi työkalut, joiden avulla onnistut varmasti! Käytössäsi on Pohjoismaiden kattavin ryhmäliikuntavalikoima, laadukkaat ja monipuoliset kuntosalilaitteet ja -välineet, Online Training – palvelu sekä paljon muuta. Jäsenyyteesi sisältyvissä PT START – tapaamisissa (2 x 45 min) varmistamme, että saat treeneillesi parhaan mahdollisen alun ja opit pitämään yllä hyviä liikuntatottumuksia.

Rahat takaisin – takuu sisältyy 12- ja 24-kuukauden jäsenyyksiin, jotka ovat alkaneet kampanja-aikana 22.8.–30.9.2016. Palautuksen enimmäismäärä vastaa kahden kuukauden jäsenmaksua, lukuun ottamatta liittymismaksua. Mikäli päätät hyödyntää takuun, pidämme ilmoitusta kirjallisena ELIXIA-jäsenehtojen mukaisena irtisanomishakemuksena. Jäsenyys päätetään välittömästi, kun hakulomake on vastaanotettu.

Näin pääset parempaan kuntoon 8 viikossa:

  • Käy kahdessa jäsenyyteen sisältyvässä PT START – tapaamisessa kahdeksan viikon kuluessa jäsenyyden aloituksesta
  • Harjoittele kaksi kertaa viikossa kahdeksan viikon ajan
  • Käy vähintaan kahdella ryhmäliikuntatunnilla kahdeksan viikon aikana
  • Lataa ELIXIA-applikaatio

Jos et koe kuntosi parantuneen kahdeksan viikon aikana, voit hakea rahat takaisin –takuuta, mikäli seuraavat takuuehdot täyttyvät:

  • olet harjoitellut vähintään kaksi kertaa viikossa kahdeksan viikon ajan
  • PT STARTin ensimmäinen Personal Trainer – tapaaminen on käyty kahdeksan viikon kuluessa jäsenyyden alkamisesta
  • olet ladannut ELIXIA-applikaation

Rahat takaisin –takuun hakeminen

Takuulomake tulee palauttaa täytettynä kahdeksan viikon kuluessa jäsenyyden alkamisesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@elixia.fi, jonka jälkeen saat kirjallisen vahvistuksen hakemuksesi ja palautuksen käsittelystä. Lataa takuulomake tästä. Jos takuun ehdot täyttyvät, maksamme palautuksen lomakkeessa ilmoitetulle pankkitilille. Mikäli et saa vahvistusta asian käsittelystä 14 päivän kuluessa, on sinun otettava yhteyttä ELIXIA Asiakaspalveluun. Hakemuksen käsittelyaika on enintään 14 päivää hakulomakkeen vastaanottamisesta. Takuulomakkeen hyväksyminen edellyttää takuuehtojen täyttymistä kokonaisuudessaan.