Train 
Your
Brain

Lokakuussa haluamme keskittyä erityisesti mielen hyvinvointiin, ja haluamme kertoa sinulle lisää fyysisen aktiivisuuden merkityksestä mielen hyvinvointiin. Vieritä sivua alaspäin ja lue lisää.

Anna meidän motivoida sinua

Liikunnalla on monia positiivisia terveysvaikutuksia mielen hyvinvointiin. Harjoittelu rauhoittaa mieltä ja parantaa unenlaatua, antaa lisää energiaa sekä vähentää stressiä. Lisäksi fyysinen aktiivisuus voi ennaltaehkäistä mielenterveysongelmia, ja toimia osana hoitosuunnitelmaa. Harjoittelun aikana kehoon vapautuu endorfiineja, mikä lisää onnellisuuden tunnetta. Tehty treeni ei ikinä kaduta!

Motivoidu 

3 minuutissa

Aloita kuuntelu ja anna äänen motivoida sinut liikkumaan vain kolmessa minuutissa! Tee hyvää keholle ja mielelle - se ei vaadi paljon.


Kokeile ryhmäliikuntaa

10.-24. lokakuuta

Ajalla 10.-24.10.2021 annamme kaikille jäsenillemme mahdollisuuden kokeilla ryhmäliikuntaa. Ryhmäliikunta on paitsi hauskaa ja motivoivaa myös tehokasta. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja jokaiselle. Hyviä treenejä!


Online Training

100 treeniä avoimena

koko lokakuun ajan

Onko sinulla vaikeuksia päästä keskuksiin tai pidätkö kotona harjoittelusta? Olemme avanneet lokakuun ajaksi 100 suosituinta Online Training -tuntiamme kaikille! Treenaa missä ja milloin haluat.

LIIKUNTA TEKEE MEIDÄT ONNELLISIKSI

Biologiselta kannalta katsoen, on miltei mahdotonta löytää ketään kuka ei tulisi tyytyväiseksi liikuntasuorituksen jälkeen!

Lue lisää

Inspiroivia jäsentarinoita

Mahtavat jäsenemme inspiroivat meitä joka päivä! Täältä löydät muutamia tarinoita, joissa jäsenemme pääsevät itse kertomaan, miten harjoittelu on vaikuttanut heidän hyvinvointiinsa.


Etkö ole vielä jäsen, mutta haluaisit aloittaa harjoittelun ELIXIAssa? 

Kokoa jäsenyytesi haluamistasi palveluista. Voit valita esimerkiksi haluatko harjoitella pelkästään kuntosalilla, vai osallistutko myös ryhmäliikuntaan. Aloita jäsenyys täältä!